Skazany na śmierć: Sequel

Prison Break: Sequel
2017
7,6 20 tys. ocen
7,6 10 1 20500
Skazany na śmierć: Sequel
powrót do forum serialu Skazany na śmierć: Sequel

czytam na tym forum że Paul ma być gościem który niby to ma przewodzić ludziom którzy próbowali zabić Sara ale wg zagranicznych stron Paul ma być tylko w dwóch odcinkach , jego asystent Japończyk w czterech więc już prędzej uwierzę że tym złym gościem jest albo ekonomista Jacob albo ktoś kogo nie ma w obsadzie tego sezonu a pojawi się w następnym jak na kręcą.

JamesWan

Wg imdb, bo pewnie ten portal masz głównie na myśli pisząc "zagraniczne strony", Sucre i T-bag występują w 9 odcinkach, a jak wiadomo nie wystąpili w drugim epizodzie. Sheba zaś ma wystąpić w dwóch, więc na drugim epizodzie powinien skończyć się jej udział w serialu, a wiemy że tak nie jest. Także bym się tym zbyt mocno nie sugerował.

JamesWan

jacob coś ukrywa, na 100% :D

JamesWan

Co do Kellermana, to widze dla niego 2 opcje. Pierwsza - on pociąga za sznurki, lub jest w tą intrygę mocno zamieszany. Druga - facet nie ma z tym nic wspólnego, a gdy zacznie węszyć to go kropną. Mam nadzieje że się myle z drugą opcją.

pan_budyn

ja mu do końca nie ufam i myślę, że albo on albo ktoś z jego otoczenia ma coś wspólnego z tym nagraniem które pokazał Sarze.