Znowu nie mogłem się doczekać i obejrzałem z angielskimi napisami. Drugi odcinek na nieco niższym poziomie niż przed tygodniem, ale nadal jest dobrze. To jest tak poplątane, że przez zaczynam się wahać czy Michael to Michael czy jednak naprawdę ten cały Kaniel Outis. Szokery jak ujawnili nagranie jak Michael strzela do tego gościa z CIA i na koniec odcinka wpada sobie w ramiona z jakąś arabską szychą jakby byli najlepszymi przyjaciółmi.
to nie Michael strzelał na tym nagraniu.. spójrz uważnie na ujęcie gdy został oddany strzał. ten co strzelał byl inaczej ubrany.. widać to na pierwszy rzut oka
A nie zwróciłem uwagi. Jak będę oglądał drugi raz z polskimi napisami to się przyjrzę. Ale nawet jeżeli to manipulacja, to ciężko wyjaśnić misia z tym całym Abdulem.
przyjrzyj się przyjrzyj. ja też później jeszcze z napisami obejrzę.
a z tym abdulem to za cholere nie wiem.. ale nie wierzę np w to zeby Michael mial cos wspolnego z tymi terrorystami wszystkimi..
skad wie do jakiej szkoły chodzi jego syn? :D
No i skąd wie gdzie mieszkają - łabędzie w pierwszym odcinku w kanalizacji przed domem. Możliwe, że w tym więzieniu jest stosunkowo niedługo, a wcześniej obserwował rodzinę z ukrycia, stąd wie gdzie mieszkają i gdzie młody chodzi do budy.
obserwować to na pewno obserwował. ale kilka lat temu. jest w jakims zwiastunie ujecie jak Sara trzyma na rekach malego Mike'a a obserwuje ich Michael..
co do budy.. młody długo na pewno do szkoly nie chodzi.
a nawiazujac do tego nagrania co niby zabił Michael to Kellerman mowil ze to 4 lata temu. od tego czasu mysle ze maja go za Kaniela i juz nie mial czasu obserwowac rodziny..takze młody wtedy raczej nie chodzil do szkoly. czyli Michael musi miec chyba jakis ludzi w Stanach co mu pomagaja.. inaczej tego nie umiem sobie wytlumaczyc..
troche chaotycznie ale mam nadzieje ze zrozumiesz;)
Przecież wziął telefon od ćpuna za tabletki i dzwonił po "pizze".
Młody mówił że kwiat dostał od dostawcy "pizzy".
Pewnie po rzekomej śmierci Scofielda, sam Michael orientował się gdzie zamieszkała Sara.
Co do szkoły, w Stanach często jest tak że w jednym regionie jest jedna szkoła. Więc i tu myśle nie ma problemu.
Ten na końcu na pewno szanuje Kaniela za to że działa rzekomo dla ISIS, więc Michael próbuje to wykorzystać, bo po wydostaniu się na wolność zostaje jeszcze przeprawa przez cały Jemen, a ten arab to pewnie gruba ryba w ISIS więc pomoże mu przez to przebrnąć :)
no to na pewno nie był zwykły koleś od pizzy, w to nie uwierzę :D
tylko nie wiadomo też kiedy Michael obserwował Sarę i kiedy ona wróciła do Stanów, bo pamiętajmy że była poszukiwana na pewno za ucieczkę z więzienia..
także to ujęcie w jakimś zwiastunie jak Michael obserwuje ją i małego Mike'a nie wiadomo gdzie oni wtedy byli..
Dla mnie największym hitem tego odcinka jest Kellerman..
Ogólnie jest mega, aż zastanawiam się czy nie przestać oglądać i poczekać do maja i obejrzeć cały sezon.
heheh też już tak myślałem, żeby wszystkie odcinki naraz obejrzeć, ale nie dałbym rady tu nie zaglądać chociażby :D
myślisz, że Kellerman wie, że to nie Michael strzelił?
myślisz, że znowu knuje przeciwko braciom?
tylko czemu? skoro już im pomagał w 4 sezonie.. co by się zmieniło?
W 4 sezonie zależało mu na Scylli a nie na braciach. Gdyby mu na nich zależało, to sam jakoś wyciągnąłby Sare w final breaku, a nie podsyłał im jakiegoś swojego pachołka, który nic nie mógł załatwić. Skoro potrafił załatwić uniewinnienie Bagwella (do którego nie doszło), wrobić perfekcyjnie Burrowsa w zabójstwo Steadmana, to znalezienie dowodów świadczących o niewinności Sary byłoby dla niego proste jak splunięcie.
Bo chciał dostać Scylle, więc tylko to ich skłoniło do oddania jej Kellermanowi. Pamiętajmy że podjęli decyzje by ją wrzucić do oceanu, dopiero telefon Kellermana przekonał ich do zmiany zdania.
czyli myślisz, że on cały czas jest tym złym?
może masz rację, może dlatego pokazał Sarze to nagranie
Niekoniecznie złym. Aczkolwiek jestem pewien że jest w tą całą sprawe zamieszany i nie jest pionkiem siedzącym za biurkiem i pijącym wode ze szklanek. : )