Skazany na śmierć: Sequel

Prison Break: Sequel
2017
7,6 20 tys. ocen
7,6 10 1 20500
Skazany na śmierć: Sequel
powrót do forum serialu Skazany na śmierć: Sequel

polecam obejrzeć film ''Plan ucieczki'' z 2013 roku jeśli ktoś nie widział, albo trailer od nawet 55 sekundy:

http://www.filmweb.pl/video/zwiastun/nr+1-31185

w Prison Brejku już po tych 4 odcinkach można zauważyć, że ci ludzie dysponują nowoczesną technologią, mam na myśli (rękę T-Baga, włam do telefonu sary, sterowanie samochodem Linca przez jakiś programik zapewne)

i zaczalem sobie myśleć, że majkel może w przyszłych sezonach trafić do podobnego więzienia jak w tym filmie plan ucieczki, gdzie jedzenie i picie przynosiłyby mu roboty sterowane przez strażników czy jak by ich nie nazwać :)

-na pewno pomysłów na przyszłe sezony nie powinno im zabraknąć
-(cytat nie mój): patrząc na strone to jest to Prison Break Sequel: season 1.... wiec odcinają sie od tamtych sezonów od poprzedniego Prisona i zaczynają sie nowe sezony
-nie zaprzeczycie, że coś tu śmierdzi jeśli chodzi o tych ludzi co uwięzili majkela i polują na jego bliskich, mają nowoczesny sprzęt i wyglądają co najmniej inaczej
chodzi mi o tą babke w krótkich włosach co włamała się do domu Sary, a póki co serial pokazuje nam tylko ją a jest ich pewnie mnóstwo (w poźniejszych odcinkach,sezonach)
-w 4 sezonie była FIRMA czyli wpływowa organizacja ludzi w garniturach rządząca światem
-w 5 myśle, ze jest coś bardziej gorszego podobnego do strefy 51 skorumpowani ważni ludzie z naukowcami, hakerami itd...