najgorszy serial jaki kiedykolwiek powstał to w klanie wiecej rzeczy sie dodaje , bo tu kompletnie nic
Tylko dlaczego te bajeczki dla gimbazy są najwyższych lotów? tego nikt nie wytłumaczy gość jest dobry nie ma co pewnie że bardziej realistyczne są paradokumentalne polskie gówna typu "Dlaczego ja" i co z tego? filmy i seriale akcji są przeważnie dla młodych a nie dla starych wynika z tego że młodzież ma lepszy gust bo starzy to tylko romanse. Tak już się przyjęło Sci-fi też są bajki nierealistyczne typu Matrix i Avatar a jaki fenomen zrobiły? ch*j mnie obchodzi czyjaś opinia więc gość może oglądać nawet TV trwam ale po co wchodzi tutaj i wk**wia tylko fanów PB
Nie bez powodu Prison Break stał się tak sławny może ty zmień dilera skoro uważasz za najgorszy serial. Najlepiej nazwać kogoś dzieciakiem
Wg. mnie jest najlepszym serialem. Pamiętam 1 sezon jak puszczali w telewizji to z każdym odcinkiem nie mogłem się doczekać kolejnego te 7 dni wydawało się takie długie że masakra. W tym sezonie mam to samo coś nowego te arabskie klimaty są świetnym powrotem serialu. Każdy serial ma swój czas lata 90-te "Z Archiwum X", 2006-2009 "Prison Break" 2010- "Gra O Tron" a gdy teraz PB powrócił to możemy porównywać do GoT
"najgorszy serial jaki kiedykolwiek powstał" hahaha zawsze jakiś debil musi się trafić co skrytykuje tacy jesteśmy już Polacy
Gościu ma poniekąd trochę racji, serial zrobiony na siłę, zamiast logicznych rozwiązań scenarzysta stosuję masę niepotrzebnych intryg by zaspokoić widza jak chociażby motyw dostania się do lekarza poprzez nałożenie gorącego ręcznika na głowę by symulować gorączkę, który uzyskał z gumy, żyletki i innego gówna, istny "makgajwer", siedząc w tym więzieniu 7 la wymyślił tak banalne gówno... bzdura jakich mało, oglądam serial z sentymentu...
Szanuje zdanie tych ktorym serial sie nie podoba, rowniez tych ktorzy uwazaja ze powrot serialu i to co sie w nim teraz dzieje to banał i głupota, ale zakladac temat i pisac w nim, ze serial jest najgorszym jaki kiedykolwiek powstał, przy tym wystawiajac mu ocene ,,1" swiadczy tylko o intelekcie i rozbudowanej argumentacji autora ;).
Nie, no aż tak tragiczny to on nie jest, oglądałem gorsze szroty, ale moim zdaniem ocena 9 to lekka przesada, ale jakby nie patrzeć każdy ma inny gust i nie ma co za bardzo na ten temat się rozwijać. Pozdrawiam!