Skazany na śmierć: Sequel

Prison Break: Sequel
2017
7,6 20 tys. ocen
7,6 10 1 20500
Skazany na śmierć: Sequel
powrót do forum serialu Skazany na śmierć: Sequel

bajeczka dla gimbazy

ocenił(a) serial na 1

najgorszy serial jaki kiedykolwiek powstał to w klanie wiecej rzeczy sie dodaje , bo tu kompletnie nic

dopeHC

Nikt Ci nie kaze tego ogladac;). Idz oglądac swoj klan lepiej ;)

ocenił(a) serial na 1
Deathstrroke

bajeczka dla dzieci i tyle i to mało rozgarniętych hehehe

dopeHC

Jedym sie podoba..innym nie :)

ocenił(a) serial na 1
Deathstrroke

nie no spoko , pewnie

dopeHC

hehehe herbata ci wystygla

dopeHC

no tak, wiadomo klan najbardziej realistyczny serial ever :D

dymas23

Tylko dlaczego te bajeczki dla gimbazy są najwyższych lotów? tego nikt nie wytłumaczy gość jest dobry nie ma co pewnie że bardziej realistyczne są paradokumentalne polskie gówna typu "Dlaczego ja" i co z tego? filmy i seriale akcji są przeważnie dla młodych a nie dla starych wynika z tego że młodzież ma lepszy gust bo starzy to tylko romanse. Tak już się przyjęło Sci-fi też są bajki nierealistyczne typu Matrix i Avatar a jaki fenomen zrobiły? ch*j mnie obchodzi czyjaś opinia więc gość może oglądać nawet TV trwam ale po co wchodzi tutaj i wk**wia tylko fanów PB

ocenił(a) serial na 1
ghost21

zmień dilera dzieciaku bo chujowe dragi ci sprzedaje

dopeHC

może grzeczniej co?

ocenił(a) serial na 1
dymas23

zmiewń pampersa

dopeHC

na nic więcej mądrzejszego cię nie stać?

dopeHC

Nie bez powodu Prison Break stał się tak sławny może ty zmień dilera skoro uważasz za najgorszy serial. Najlepiej nazwać kogoś dzieciakiem

ghost21

albo, wg autora tego postu, sukces osiągają tylko najgorsze seriale xd

dymas23

Wg. mnie jest najlepszym serialem. Pamiętam 1 sezon jak puszczali w telewizji to z każdym odcinkiem nie mogłem się doczekać kolejnego te 7 dni wydawało się takie długie że masakra. W tym sezonie mam to samo coś nowego te arabskie klimaty są świetnym powrotem serialu. Każdy serial ma swój czas lata 90-te "Z Archiwum X", 2006-2009 "Prison Break" 2010- "Gra O Tron" a gdy teraz PB powrócił to możemy porównywać do GoT

dopeHC

"najgorszy serial jaki kiedykolwiek powstał" hahaha zawsze jakiś debil musi się trafić co skrytykuje tacy jesteśmy już Polacy

ghost21

może mamy do czynienia z jakimś wybitnym krytykiem filmowym po prostu xd

ghost21

Jeszcze zeby potrafił podac nam jakas sensowna argumentacje skad taka ocena ;)

Deathstrroke

Widać po pozostałych wpisach użytkownika dupehc jak potężną artylerie argumentów potrafi wytoczyć.

Deathstrroke

mamy tu do czynienia z kolejnym ciężkim w komunikacji człowiekiem...

ocenił(a) serial na 5
Deathstrroke

Gościu ma poniekąd trochę racji, serial zrobiony na siłę, zamiast logicznych rozwiązań scenarzysta stosuję masę niepotrzebnych intryg by zaspokoić widza jak chociażby motyw dostania się do lekarza poprzez nałożenie gorącego ręcznika na głowę by symulować gorączkę, który uzyskał z gumy, żyletki i innego gówna, istny "makgajwer", siedząc w tym więzieniu 7 la wymyślił tak banalne gówno... bzdura jakich mało, oglądam serial z sentymentu...

WujekChu1ek

Szanuje zdanie tych ktorym serial sie nie podoba, rowniez tych ktorzy uwazaja ze powrot serialu i to co sie w nim teraz dzieje to banał i głupota, ale zakladac temat i pisac w nim, ze serial jest najgorszym jaki kiedykolwiek powstał, przy tym wystawiajac mu ocene ,,1" swiadczy tylko o intelekcie i rozbudowanej argumentacji autora ;).

ocenił(a) serial na 5
Deathstrroke

Nie, no aż tak tragiczny to on nie jest, oglądałem gorsze szroty, ale moim zdaniem ocena 9 to lekka przesada, ale jakby nie patrzeć każdy ma inny gust i nie ma co za bardzo na ten temat się rozwijać. Pozdrawiam!

WujekChu1ek

i na pytania dlaczego tak uważa uzyskuje się tylko odpowiedź typu 'bo tak i ch*j'

ocenił(a) serial na 5
dymas23

No wiesz, są ludzie i parapety, a brak argumentów świadczy tylko o jego inteligencji albo o trollerskiej działalności, bardzo dużo osobników tego pokroju hejtuje właśnie coś co jest wysoko oceniane bez konkretnego powodu, stąd możliwy brak argumentacji...