PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=750071}

Skazany na śmierć: Sequel

Prison Break: Sequel
2017 -
7,6 20 tys. ocen
7,6 10 1 20119
Skazany na śmierć: Sequel
powrót do forum serialu Skazany na śmierć: Sequel

skoro Michael przezyl to skad jego grob w ostatnim odcinku? :D Nie wiedzieli kogo chowaja? :D ale wpadka

ocenił(a) serial na 10
rotanimod

Przecież mogli nie dostać ciała. Czasem właśnie ludzie chowają puste trumny gdy ciała nie ma

TyrionLanister

bez sensu... przeciez skoro nie znalezli ciala (bo majkel przezyl) to czemu podali im infirmacje ,ze michale nie zyje? :D

ocenił(a) serial na 10
rotanimod

A ch*j wie xD

ocenił(a) serial na 10
rotanimod

Po pierwsze grób znajduję się w Kostaryce, jest na część pamięci poległych ( więc nie musisz mieć ciała ;) ) po drugie, jeśli oglądałeś dwa dodatkowe odcinki 4 sezonu to tam masz tak jakby wyjaśnienie co i jak, ale najprawdopodobniej Twórca dwóch pierwszych sezonów PB ( teraz kręci 5 sezon czyli będzie na 100 % miodzio sezonik ) nie będzie nawiązywał do tych dodatkowych odcinków czyli ma pominąć nie które wątki ale nie całość :)

19Milena93

twórca nie pominął odcinków THE FINAL BREAK...pojawiają się migawki z tego w 1 odcinku.
WTF.

Qdom

no właśnie to trochę dziwne...
najpierw mówili, że te 2 odcinki to coś jakby innego, nie nawiązuje do fabuły.. a tu jednak...

ocenił(a) serial na 10
Qdom

Napisałan że ma pominąć nie które wątki ale nie całość z The Final Break :) Takie informacje podał Twórca serialu.
A co do grobu w ostatnim odcinku czwartego sezonu grób był w Kostaryce a teraz jest gdzie indziej jest ciekawa co jeszcze zmienią :D Serialik po pierwszym odcinku miodzio :)

19Milena93

już jest drugi.
ale niestety napisów nadal nie ma

ocenił(a) serial na 10
dymas23

Ja już po drugim odcinku :) Dla mnie mega odcineczek :) Mam nadzieję że będzie więcej odcinków niż 9 tak jak podawali :) Sezon zapowiada się nieziemsko :)

19Milena93

Zmienili datę śmierci. Na nagrobku w Panamie (nie Kostaryce) jest 2005 rok, a tu 2010. Przypadek, wtopa czy jakiś celowy zabieg?

asdfghjkl_

Żeby zachować odstęp 7 lat od poprzednich sezonów, przenieśli je do 2010 roku.

pan_budyn

a musieli jakoś zrobić żeby 5 sezon dział się w 2017 roku..
musiało być wiarygodne.. te konflikty w Jemenie, ta technologia z ręką T-Baga, samochód sterowany z laptopa :D

ocenił(a) serial na 10
asdfghjkl_

No tak w Panamie nie w Kostaryce coś mi się wkreciło z tą Kostaryką :D

rotanimod

na pewno dostali ciało przecieczesz jest pokazany jak leży nieruchomo szykowany do pogrzebu.
Założywszy że został pogrzebany w garniturze z naszywką z imieniem i nazwiskiem w którym teras się przedstawia (Kaniel Outis)
to został wmieszany w intrygę przed akcją z filmu, wiec by trzymać bliskich z daleka od tego (czy coś takiego) upozorował swoją śmierć.
wiec na pogrzebie, zrobił tak że miał zwolnione akcje serca i go pogrzebali żywcem, w trumnie miał gdzieś schowaną butelkę z tlenem.
Po pogrzebie, gdy wszyscy się rozeszli spulicy go odkopali i Majkel zostawił garnitur z naszywką (Kaniel Outis) wskazówką dla brata na wszelki wypadek, i zakopali grób jak nigdy nic. I wyjechał do iraku czy kaś tam gdzie tera jest, by zając się tą intrygą, i potem znalazł się w wiezieniu. po 7 latach jak prawie uciekł z wiezienia, potrzebuje pomocy od znajomych robi zdjęcie i wysyła je T-bakowi wiedząc że pokaże je bratowi. i gór ma wyleczonego. nagrywając pożegnalne wideło, muwiąc że ma mało czasu, miał na myśli że musi wyjechać. A jak się zapytacie czemu się na to zgodził to pewnie miał wyscie albo z nimi pojedzie albo pozabijają jego bliskich, wiec się zgodził pod kilkoma warunkami takimi jak upozorowany pogrzeb. CHCE TEŻ ZAZNACZYĆ TE TO SĄ TYLKO MOJE DOMYSŁY.

Seba_paj

popraw troszkę pisownie. czasem ciężko się domyśleć co autor miał na myśli :D