kolejny - 19 - odcinek Prison Break przynosi niesamowite zwroty akcji i kolejne zaskoczenia; tym razem chyba najciekawszym motywem było to jak Michael przez 42 minuty zdobywał klucz od pokoju boskiej pani doktor tylko po to, żeby chwilę później wymieniła zamki w drzwiach:-)
no tak, ale teraz Sarah wie już prawie wszystko i nie wiadomo co zrobi z tą wiedzą!!!
całe szczęście, że pojawił się ojciec Michaela i Lincolna - w nim cała nadzieja...
pozdrawiam wszystkich fanów tego Prison Break, które powinno się zakończyć kilka odcinków temu:-)
agh dlaczeguz ona to zrobila przeciesz go kocha przeciesz go pocalowala czemuz to zrobila oh czemuz... przeciesz nawet nie wie czemuz on pragnie tychze kluczy a jednak chce wymienic te zamki... oh to potezna skaza na jej honorze, ujma na jej dumie!!! nie powinna byla tak postapic!!!
:D
heh chodzi mi o to ze niefajnie ze tak sie stalo bo to oznacza tylko kolejne kombinowanie:D
co osobiscie mi sie podoba bo bedzie wiecej odc. a micheal jest booski. nie no dobra przesada, jest ladny i nie wiem czemu ta rudowlosa babka zmienila zamki. agh;/
agh:/
i jeszcze raz
agh;/
agh agh agh to za duzo na moja glowe...
agh;/
w sumie sie nie dziwie ze wymienila te zamki, juz raz ja wykorzystal, teraz drugi raz, wiec nic dziwnego... moze go kocha, ale zawiodl ja juz 2 razy...
SPOJLER - nie widziales/as zajawek do nastepnych odcinkow nie czytaj!!!
(chyba ze na wlasna odpowiedzialnposc :)
ale jak widac w zajawkach, udaje im sie uciec (tzn wyjsc z wiezienia), michael tez mowi jej ze chca uciec, tak wiec im pomoze, a jak nie to "przymnknie ok" chociaz klucz chyba im da, bo jakos musza wyjsc...