PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224919
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

"I need you..."

ocenił(a) serial na 10

Jak myślicie, Sara to powiedziała dlatego że chciałaby znowu być z Michaelem, czy też tylko dlatego, że zrozumiała, że jest w niebezpieczeństwie? Ja myślę, że póki co to to drugie, ale nie wiem... :)

ocenił(a) serial na 6
maua_5

Sadzisz ze wczesniej nie rozumiala ze jest w niebezpieczenstwie?
Powiedziala ze go potrzebuje bo sama sobie nie radzi.

Poza tym Sara to z tego co wiem nigdy nie byla z Michaelem ;/

ocenił(a) serial na 7
Munlajt

no ale Maua pisząc: "Sara to powiedziała dlatego że chciałaby znowu być z Michaelem" miała na mysli raczej to "bycie" po prostu przy nim, razem z nim, ale nie w sensie pary tylko po prostu bycia przy Michaelu żeby nie czuć się samotną ;)

no a co do głównego pytania tematu to też sądzę że póki co to Sara potrzebuje Michaela tylko do pomocy bo nie potrafi sama sobie poradzić, czuje się samotna i bezradna, no ale w głębi duszy tez pewnie za nim cholernie tęskni :) no i chce przeżyć a wie że Michael mógłby jej w tym pomóc ;p w następnej kolejności na pewno mysli o tym że jak już to wszystko się skończy to bedzie mogła spędzić resztę życia z Michaelam hehehheheh

ocenił(a) serial na 10
Fluorescent

No właśnie, chodziło mi o to, czy Sara potrzebuje Michaela, bo chce być przy nim, dla niego, czy też tylko dlatego, że wie już teraz jak duże niebezpieczeństwo jej grozi i chce tylko pomocy Michaela :)

maua_5

Ona go kocha !!!!!!!!!!! On ją kocha!!!!!!!!!!! Mam nadzieje ze beda zyc dlugo i szczesliwie:p

ocenił(a) serial na 10
martyna0104

Hehe, prosto, spójnie i na temat :) Chyba każdy na to liczy :)