Jak myślicie, Sara to powiedziała dlatego że chciałaby znowu być z Michaelem, czy też tylko dlatego, że zrozumiała, że jest w niebezpieczeństwie? Ja myślę, że póki co to to drugie, ale nie wiem... :)
Sadzisz ze wczesniej nie rozumiala ze jest w niebezpieczenstwie?
Powiedziala ze go potrzebuje bo sama sobie nie radzi.
Poza tym Sara to z tego co wiem nigdy nie byla z Michaelem ;/
no ale Maua pisząc: "Sara to powiedziała dlatego że chciałaby znowu być z Michaelem" miała na mysli raczej to "bycie" po prostu przy nim, razem z nim, ale nie w sensie pary tylko po prostu bycia przy Michaelu żeby nie czuć się samotną ;)
no a co do głównego pytania tematu to też sądzę że póki co to Sara potrzebuje Michaela tylko do pomocy bo nie potrafi sama sobie poradzić, czuje się samotna i bezradna, no ale w głębi duszy tez pewnie za nim cholernie tęskni :) no i chce przeżyć a wie że Michael mógłby jej w tym pomóc ;p w następnej kolejności na pewno mysli o tym że jak już to wszystko się skończy to bedzie mogła spędzić resztę życia z Michaelam hehehheheh
No właśnie, chodziło mi o to, czy Sara potrzebuje Michaela, bo chce być przy nim, dla niego, czy też tylko dlatego, że wie już teraz jak duże niebezpieczeństwo jej grozi i chce tylko pomocy Michaela :)