PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224914
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Że co??

ocenił(a) serial na 1

Nie wiem czym tu się podniecają wszyscy :/ przez 22 godzinne odcinki 1 sezonu nie zdołali uciec z więźienia. a teraz jest w połowie 2 i co? powiem szczerze ze nie ogladalem tego serialu jeszcze ale mam zamiar zobaczyć bo wielu go chwali, a mnie to śmieszy. Napewno napisze jeszcze komentarz jak zobacze pare odcinków. Pozdrawiam mimo wszystko fanów zwałaszcza kasie k. z krakowa :D

ocenił(a) serial na 10
mj900

Hehe, mój chłopak też tylko słucha czasem jak ja oglądam (bo sam nie ma szasu za bardzo :( ) i mówi, że z tego co się zdążył zorientować, to tam w każdy odcinku jest to samo ;) No i trochę ma racji, bo w końcu cały czas jest ucieczka ;) Ale smaczki serialowe są naprawdę wymiatające, więc warto się zabrać za oglądanie :)

ocenił(a) serial na 9
mj900

tak sie mowi dopoki sie nie zacznie ogladac... pozniej sie oderwac nie mozna :D pb wymiata :P

ocenił(a) serial na 7
mj900

eee... wielu go chwali a Ciebie to śmieszy? a tak w ogóle to serialu jeszcze nie oglądałeś to chyba logiczne że nie wiesz czym się tak wszyscy "podniecają" :/ w końcu żadnego odcinka nie widziałeś! po co w ogóle ten temat? żeby nam uświadomić że zaczniesz oglądać PB? czy to może był tylko pretekst do pozdrowienia Kasi z Krakowa?? ;>

ocenił(a) serial na 8
mj900

Taak, ja też tak mówiłem i też się śmiałem, bo przecież to tylko serial... dopóki nie dostałem płyty z pierwszym sezonem, wciągnąłem się na dobre, szkoda że każą teraz czekać do końca stycznia na następny odcinek.