to totalne nieporozumienie.co za idioci tworzą takie seriale? skączcie to bo niepotrzebnie zaczeliście
Naprawdęęęęęęęęęęęę????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????????????
A mnie żal takich ludzi, którzy zakładają takie durne tematy. Żadnych argumentów itp itd. Ale już widzę na jakim poziomie intelektualnym są fani "Lost". Pozazdrościć.
Twoja wypowiedź jest równie wartościowa jak założyciela tematu. Co możesz zarzucić komuś, kto lubi "Lost"? Ja lubię Lost'ów. Czy na tej bazie sporządzisz mój profil psychologiczny?
Nic nie zarzucam. Nie mam nic do tego serialu. Nie miałem zamiaru obrażać fanów tego serialu. I wierz mi, że nie oceniam kogoś za jego upodobania filmowe. Przepraszam jeśli ktoś jeszcze poczuł się urażony.
Ty zdziro jak możesz krytykować taki zajebisty serial , są ludzie i taborety na świecie , jak coś ci się nie podoba to po co denerwujesz normalnych ludzi czyli fanów takimi idiotycznymi tematami , a może lubisz te ciulstwa jak m jak miłość , pierwsza miłość , teraz albo nigdy gratulacje inteligencji.