PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224902
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

to totalne nieporozumienie.co za idioci tworzą takie seriale? skączcie to bo niepotrzebnie zaczeliście

Paula6627

Naprawdęęęęęęęęęęęę????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????????????

ocenił(a) serial na 8
Paula6627

A mnie żal takich ludzi, którzy zakładają takie durne tematy. Żadnych argumentów itp itd. Ale już widzę na jakim poziomie intelektualnym są fani "Lost". Pozazdrościć.

ocenił(a) serial na 7
AdamCFC

Twoja wypowiedź jest równie wartościowa jak założyciela tematu. Co możesz zarzucić komuś, kto lubi "Lost"? Ja lubię Lost'ów. Czy na tej bazie sporządzisz mój profil psychologiczny?

ocenił(a) serial na 8
FatShopen

Nic nie zarzucam. Nie mam nic do tego serialu. Nie miałem zamiaru obrażać fanów tego serialu. I wierz mi, że nie oceniam kogoś za jego upodobania filmowe. Przepraszam jeśli ktoś jeszcze poczuł się urażony.

Paula6627

Ty zdziro jak możesz krytykować taki zajebisty serial , są ludzie i taborety na świecie , jak coś ci się nie podoba to po co denerwujesz normalnych ludzi czyli fanów takimi idiotycznymi tematami , a może lubisz te ciulstwa jak m jak miłość , pierwsza miłość , teraz albo nigdy gratulacje inteligencji.