PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224919
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Serial jest dla mnie arcydziełem pomimo licznych wpadek i absurdów,etc..,
ale to co ma nastąpić w ostatnich 6 epizodach jest dla mnie nie do pomyślenia... ;]

✖ C-Note oczywiście żyje i pojawi się w ostatnich epizodach serialu- w 2x18 widzieliśmy,jak się zakłada sznur na szyję i prawie leci ku śmierci,no tak,ale nie do końca,pewnie ktoś podbiegł i szybko zniwelował jego samobójstwo...
✖ Kellerman również się pojawi,tu akurat nie widzieliśmy jego śmierci,wiele o tym spekulowano,postać jak dla mnie znakomita,więc tak,czy owak kapitalnie,że wróci,tylko po co? :D
✖ Wieczne zmagania wydostania się z Fox River,ukierunkowane tylko wydostaniem brata,pogłębia się niezmiernie,Sona,Firma,a "happy end" to i tak więzienie...
✖Sucre powraca do współpracy.

Brakuje jeszcze zmartwychwstania Abruzziego,które było planowane,ale wszystko wskazuje na to,że być może będzie to tylko flashback,czyli reminiscencja,wszystko po to by przed ekranami tv FoX zasiadło +5 milionów widzów,a nie 3,..
W Polsce,to już mało kto będzie wiedział,co to jest PB,po wypuszczeniu IV sezonu na antenę Polsatu we wrześniu :D poza tym lektor jest opłakany :D Lektor w ogóle zmienia napięcie i klimat filmu przez kolejny nowy głos w filmie,napisy to redukują i są faktycznie dobrze przetłumaczone,bo na Polsacie praktycznie wszystkie kwestie np T-Baga były "mniej śmieszne" i poprawne...
✖ Aby atmosfera była jeszcze na nie domiar,Gretchen ma wystąpić w spin--offie,jako uciekinierka z żeńskiego więzienia dla kobiet...yhhm.

weird0ther

" C-Note oczywiście żyje i pojawi się w ostatnich epizodach serialu- w 2x18 widzieliśmy,jak się zakłada sznur na szyję i prawie leci ku śmierci,no tak,ale nie do końca,pewnie ktoś podbiegł i szybko zniwelował jego samobójstwo... "

przeciez w nastepnym odcinku C-Note zostal calkowicie oczyszczony z zarzutow po tym jak powiedzial FBI o czynach Mahone'a . Odchodzi z rodzinka w szczesciu i to bylo zakonczeniem jego watku. czyzbys zapomnial ? a samobojstwu zapobiegl jeden ze straznikow aresztu i bylo to pokazane.

ocenił(a) serial na 9
Maniek2008

"czyzbys zapomnial ?" -zapomniałam ;]

faktycznie masz rację-przepraszam,za bardzo się sugerowałam amerykańskim forum i spoiler.tv,też mi się tak wydawało,ale sądziłam,że oni wiedzą lepiej,faktycznie tak jest,dzięki ;)

weird0ther

Nie ma sprawy :) nastepnym razem ufaj swojej pamieci :D