...ładny chłopczyk, śliczna pani doktor... mnóstwo tricków fabularnych i montażowych dla zwiększenia tak zwanego "napięcia" i sklejenia kiepskiej układanki...
to dobry serial ale żeby, aż tak ...
NO W SUMIE O GUSTACH SIĘ NIE ROZMAWIA :)
pokolenie PLAY STATION-byle ładnie wyglądało ;)
pozdrawiam ...
Przeciez o kazdym innym serialu mozna tak powiedziec. Nie zmienia to faktu ze Prison to elita elit wsrod seriali.
ale nie każdy robi to w tak naiwny sposób... czasami fabuła "sama się tworzy", tu aż kole w oczy ta sklejka ....
ale jak mówiłem o gustach się nie rozmawia.
Ty tego nie widzisz i podoba Ci się ... szanuje To ...
pozdrawiam :)
Ale dlaczego mi wmawiasz ze ja tego nie widze. Oczywiscie widze ze serial ma pelno dziur ktore sa szyte grubymi nicmi. A ktory serial nie ma? Lost ( w nim to juz do przesady), Carnivale, Rome, 24, Deadwood, Smallville, Nip Tuck, Sopranos, Six Steps Under, Gotowe na Wszystko, Battlestar Galactica, w kazdym, w mniejszym badz wiekszym stopniu sa dziury na ktore przymyka sie oko. Nie ma seriali idealnych. Ale widze ze sam tego nie widzisz. I szanuje to. Pzdr.
hehehe wiedzę że wszystko widzimy .... no i TIP TOP jednym się podoba innym nie :) .... pozdrawiam :)
klele Prison jest genilany a to że tobie się nie podoba to rozumiem ale jak tak nadajesz ze jest zbyt "przejrzysty" to wymien mi seriale tego typu lepsze od PB.
Odwal sie od Playstation :]
NIE widze najmniejszego sensu by to robic...(by udowodnic cos Tobie, a moze sobie)...
dlaczego na tyle fantastycznych opini nikt nie zapytał: dlaczego jest taki dobry, swietny ....i w ogóle? Bo wszystkim się podoba...
a ja tylko wyraziłem co czuje i tyle...
jest wiele genialnych filmów i seriali, ale to nie oznacza, że muszą się wszystkim podobać ...
pozdrawiam :)
idem per idem, masło maślane - jesli chcesz zwrócić na siebie uwagę to przynajmniej wypowiedzi niech konstruktywne będą...przeczytaj swój pierwszy post powyżej a potem ostatni, zaraz nad moim - Twoje wypowiedzi to duzo liter, zero sensu - ale dostosowując się do twojej stylistyki - rozumiem Ciebie, wszystko jest spox
hehe :) ... masz racje, że to dużo liter i nie wiele więcej :) ... chciałem tylko być miły ....
a uwage chciałem zwrocić na fakt, że komuś może nie podobać się ten serial :) .... choć wcale tak nie myśle ;)....
pozdrawiam ;)
ale jak wszystko jest spox, to TIP TOP :)
panie nożycoręki ta rozmowa jest śmieszna taka rozmowa przyjemnie przyjemnych panów co sie kłóca o ten serial no i git ten serialw porównwniu do innych np. polskich seriali to arcydzieło jak by nie patrzyc to jest jeden z tych sensowniejszych na naszym rynku serial ! bardzo serdecznie państwu dziękuje bardzo serdzecznie :) peace
... ja też lubie MATRIX... co więcej, myślę że cała krytyka do tej pory nie wyjaśniła wielu rzeczy.....
... życie żywi się życiem ...
pozdrawiam
Jak ktoś przede mną już zauważył, ten serial momentami jest szyty grubymi nićmi (ale który nie jest) co mi właściwie nie przeszkadza bo mimo to ogląda się go bardzo dobrze. A na pytanie co jest fajnego w tym serialu to w moim przypadku powiem że aktorzy dlatego każda scena jest ciekawa wymienie tylko z grubsza:
Wentworth Miller - Michael Scofield
Dominic Purcell - Lincoln Burrows
Peter Stormare - John Abruzzi
Robert Knepper - Theodore "T-Bag" Bagwell
ponadto Kapitan Brad Bellick, Dr Sara Tancredi, Naczelnik Pope i Sucre też są wporzo i kupuje ich role, no i tyle. Przemówiłem. :)
Dajcie spokój jak ktoś woli Klan lub Plebanię z "wartką i przejrzystą" akcją, to jego sprawa. Prison Break jest tylko fikcją i nie ma co dopatrywać się realiów niemalże na miarę dokumentu. Ogląda się rewelacyjnie, co po całym stresującym dniu jest dla mnie najważniejsze. A poza tym już nie mogę doczekać się 2 serii. Pozdrawiam wszystkich wielbicieli serialu.
zdecydowanie zgadzam się że PB duzo zawdzięcza grze podanych powyżej aktorów... oni graja bardzo przekonująco! a to jest juz 50% sukcesu :D który na pewno PB osiągnął... :D
Pozdrawiam fanów PB :)