PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224899
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

133 miejsce

ocenił(a) serial na 8

Ale żałosne miejsce, jak taki serial może być na takim słabym miejscu,ten serial powinien być moim zdaniem na 1 miejscu nie rozumie jak takie seriale jak Alfred Hitchcock Przedstawia sa na 44 miejscu jak maja 202 glosy a prison break ponad 32 tysiace czyli o 160 razy wiecej albo jak takie gówno jak muminki mogą być na 9 miejscu, na 1 miejscu są przyjaciele a tez nie zasłużyli powinny być w pierwszej 10 ale nie na 1 miejscu

ocenił(a) serial na 7
mucka77777

Bo większość uważa że się strasznie zeszmacił od 3 sezonu mnie nie pytał bo nie widziałem jeszcze żadnego. Ale czego wy się spodziewaliście mieli wybór albo zakończyć serial albo go kontynuować wybrali kontynuację to co miał przez 4 sezony z więzienia uciekać

ocenił(a) serial na 5
mucka77777

na dobrą sprawę to chyba wolę już Muminki

ocenił(a) serial na 10
mucka77777

mucka w zupelnosci sie z toba zgadzam co do skazanego, a muminki to najgorsze co widzialem

ocenił(a) serial na 10
mucka77777

Jezeli ktoś3 oglądal 4 serie to bedzie wiedzial dlaczego jest tak daleko. Wbrew wszystkim dałem 10/10.

ocenił(a) serial na 10
RadekZamulacz

serial jest straasznie daleko! powininien zajac miejsce w pierwszej trojce! zenada, a 3 sezon byl genialny! a 4 nienajgorszy , najgorszy z calego serialu , ale i tak wymiata! wezz przez wasze glupie komentarze nie bd 5 sezonu :( !

ocenił(a) serial na 8
mucka77777

Ja dałem 8/10. Wg mnie serial apugeum osiągnął w 1 serii, ale najlepiej by było zakończyć na drugiej- pani prezydent uniewinnia braci i dostaje kulkę od Kellermana. the end.

Sezon 1- 10/10- wysokie napięcie, świetny pomysł i scenariusz.
Sezon 2- 09/10- wysokie napięcie, [+MAHONE!], naciągany ale fajny i świeży scenariusz.
Sezon 3- 06/10- znów pudło-powtórka z rozrywki, [-zeszmacenie mitu T-Baga], ogólnie brak fajnych pomysłów.
Sezon 4- 08/10 na plus Scylla i względnie dobre zakończenie historii, fajny cwaniaczek Self, śmierć Bellicka. Na minus- moda na sukces czyli wątek mamuśki.