PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224914
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Czy ktoś wie kiedy będzie 14 odcinek 2 sezonu bo 13 się chamsko kończy i nie mogę się doczekać 14.

xpand

słyszałem ze 14 odcinek tego grugiego sezonu ma byc dopiero w styczniu ale nie na 100% ja juz kombinuje jak tu sobie załatwic ten odcinek.pozdrawiam.

piter651

czy to tak trudno skorzystać z google.com albo poczytać inne posty? 22/29 styczeń

ocenił(a) serial na 10
xpand

Hej wielkie pozdro dla fanow prison breaka, niestety bedziemy sie musieli uzbroic w cierpliwosc bo nastepna seria prison breaka dokladnie 26 stycznie nie wczesniej nie pozniej a tak na marginesie to kelerman przegial pale nie spodziewlem sie ze im pomoze ale cos w tym jest nie moge sie doczekac nastepnych odcinkow bellick w wiezieniu ale jaja.

leverkusen2000

nie nastepna seria tylko 2 połowa serii 2. i nie 26 styczeń tylko 22.

ocenił(a) serial na 10
oliina

i nie 22 styczeń tylko 29 :)
Bo 22 to będzie tylko ReCap, czyli małe przypomnienie a'la LOST

Sc0rpi0

miało być przypomnienie ale w końcu 22 będzie normalny odcinek :D

xpand

I dobrze że im pomógł, bo w przekroju całego serialu jest najgorszym ch...:).Czekamy prawie do końca stycznia!!!!!!!:(

ocenił(a) serial na 10
xpand

miał być 29 ale będzie 22 stycznia, tak czytałem na polskiej stronie PB

gradins

Wydaje mi się, że Kellerman pomógł im ba w tym jakiś cel...jak widać w we wszystkich odcinkach PB to jest bardzo podstępny...więc pewnie im chce pomóc, żeby dotrzeć do tej całej organizacji ojca Linca i Michaela...albo coś w tym stylu... no ale zobaczymy wkrótce...