PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 224 tys. ocen
7,6 10 1 224229
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

21 -GO- SPOJLER

ocenił(a) serial na 7

Jesli nie ogladaliście 21 odcinka to nie czytajcie, bo spewnością traficie na jakieś spojlery!
I wiedziałam ze tak bedzie! Ze Sara zostawi otwarte drzwi, Linc znajdzie sie w odpowiednim miejscu i ogólnie że wyjdą. Oczywiście przez grubego kuzyna Sucre ucieczka troszke problemowa (po cholere tak sie śpuieszył). No i Bellick miał swoje 5 minut, a ze go nie lubie to brawa dla Tweenera, który wkońcu na coś sie przydał. Ogólnie to zal mi troche D.B.Coopera, ze przez te rane nie dał rady uciec, no ale... Ogólnie odcinek bardzo fajny, choć nie tak zaskakujacy jak poprzedni:D Aha no i wróciła jedna z moich ulubionych postaci (Haywire rulez:P). Niestety nie pozostaje nam nic innego jak czekać cały długi tydzień, na ostatni odcinek pierwszego sezonu PB:(

ocenił(a) serial na 7
aska_10

no, odcinek wypasiony ;]
mi szkoda tylko Sary, ciekawe czy babka wzięła tą morfinę... szkoda by było gdyby wróciła do nałogu
Nick sie ostatecznie ładnie zachował

ocenił(a) serial na 1
Olanda

z tym drugim sezonem to jest pewne, że bedzie???? bo jak tak to ten ostatni odcinek moze sie zakończyc w sposób taki że trzeba bedzie czekać kilka miesięcy na rozstrzygnięcie. mam nadzieje że nic takiego nie bedzie i ze odcinek bedzie naprawde zaj****ty. a swoją droga finały wszystkich sezonów każdego serialy są zawsze zaj****te

ocenił(a) serial na 7
strzelba

2 sezon bedzie na 100% bo to już reżyser sie na ten temat wypowiedział, wiec mamy pewność:) tylko tez mam nadzieje ze nie zakończy sie pierwszy sezon tak jak kończy sie trailer tego odcinka, bo chyba polegne...

ocenił(a) serial na 10
strzelba

caly 1 sezon ucieczka z wieznia a caly 2 sezon ma natomisat byc bardziej statyczny i przyblizac obraz kazdej postaci po ucieczce

bobi99

odcienek rewelacja jak micheal szedl po linie to skakalam;] bosh...strasznie w napieciu trzyma bardzo dobry;]
sara-mam nadzieje ze nic sobie nie zrobi bo najprawdopodobniej wziela ta morfine, a przeciesz plakala przez micheala...;(
grubasa dobrze ze zlapali bo nim sie zajma ale zeby tylko nic im nie powiedzial...
szokda db coopera a te jego 5 milionow... przyszlosc maja zapewniona;]

ocenił(a) serial na 10
aska_10

Taaa... Pewnie teraz wszyscy zrobią wyścig po gotówkę D.B. Coopera.
Odcinek był cudowny. Przechodzenie po linie wspaniałe. Ogólnie emocje były ogromne. Obawiam się jednak, że kuzyna Sucre łatwo im będzie złamać.

ocenił(a) serial na 10
ewelina_5

Ale Nick Savriin jednak ma jaja!
Wypasik ten jego ostatni text!

Wojtek_dpo

Szkoda D.B. ... ech... Ale ważne, że się już wydostali :D Teraz trzeba się szybko ulotnić, a potem samolotem Abruzziego... I co jeszcze? Wściekły Bellick może byc groźny i jeszcze nie ma zamiaru szczędzić bohaterów... no to czekam...