PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224890
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

ja sie rozczaropwałam no mało byc super zakonczenie jak dla mnie bylo dod dupy zupelnie nie podobne do PB juz lepsze bylo to zakonczenie 13 odcinka..

ocenił(a) serial na 9
asiunia_gwiazdeczka

a jak mieli zakonczyc skoro bedzie 2 seria??? hehe.
ogolnie serial wymiata

ocenił(a) serial na 10
da_markos

wim ze bedzie 2 sezon no ale nie mogli pokazac w tym jednym jak uciekają chociaz to...jak oglądałąm odcinek to przez ostatnia minute cio chwiel zerkalam na licznik czasu no i jak byly 3 sekundy do konca tak sie wkurzyłam bo jzu widziałąm ze sie nic nie stanie wielkiego...wrrr no ale coż an to poradzić:Dale i tak uwielbiam ten serial:Dmam nadzieje ze sie wysilą z 2 sezonem:D

ocenił(a) serial na 10
asiunia_gwiazdeczka

Zgoda w 100%-tach , mogli jakoś coś jeszcze dodać optymistycznego na koniec seri.

ocenił(a) serial na 10
azorsky

Nie zgadzam się z wami. Uwazam ze zakonczenie jest kapitalne. Gdyby np. odlecieli tym samolotem 2 seria zaczynała by się kiczowato a tak uciekają przez pola przed dziesiątkami radiowozów i juz nie mogę się doczekać jak michaelowi i spółce uda się wywinąć.
A scena kiedy sucre po klapie z samolotem pyta
- What we do now ?
Zbliżają się radiowozy
- We run - odpowiada z zimną krwią Michael
I biegną dalej przez jakieś pola choć juz są otoczeni przez dziesiatki gliniarzy
Ta scena jest genialna

ocenił(a) serial na 10
Abruzzi

twinpeaks z ta ostatnia scena zgodze sie z Toba w zupelnosci :P Jak Michael powiedzial "we run" to mnie ciarki obeszly :) hehe.
A co do zakonczenia to czego chcieliscie? Kazdy amerykasnki serial tak sie konczy (mnie to za bardzo nie zdziwilo bo bylem nastawiony na jakiegos zonka :P).
Autorzy wiedza co robia bo przez takie zakonczenie serial chodzi wam po glowie i odwiedzacie teraz takie strony jak ta, a gdyby poprostu odlecieli to by byla kaszanka, chyba ze bylby to ostatni sezon