ja sie rozczaropwałam no mało byc super zakonczenie jak dla mnie bylo dod dupy zupelnie nie podobne do PB juz lepsze bylo to zakonczenie 13 odcinka..
wim ze bedzie 2 sezon no ale nie mogli pokazac w tym jednym jak uciekają chociaz to...jak oglądałąm odcinek to przez ostatnia minute cio chwiel zerkalam na licznik czasu no i jak byly 3 sekundy do konca tak sie wkurzyłam bo jzu widziałąm ze sie nic nie stanie wielkiego...wrrr no ale coż an to poradzić:Dale i tak uwielbiam ten serial:Dmam nadzieje ze sie wysilą z 2 sezonem:D
Zgoda w 100%-tach , mogli jakoś coś jeszcze dodać optymistycznego na koniec seri.
Nie zgadzam się z wami. Uwazam ze zakonczenie jest kapitalne. Gdyby np. odlecieli tym samolotem 2 seria zaczynała by się kiczowato a tak uciekają przez pola przed dziesiątkami radiowozów i juz nie mogę się doczekać jak michaelowi i spółce uda się wywinąć.
A scena kiedy sucre po klapie z samolotem pyta
- What we do now ?
Zbliżają się radiowozy
- We run - odpowiada z zimną krwią Michael
I biegną dalej przez jakieś pola choć juz są otoczeni przez dziesiatki gliniarzy
Ta scena jest genialna
twinpeaks z ta ostatnia scena zgodze sie z Toba w zupelnosci :P Jak Michael powiedzial "we run" to mnie ciarki obeszly :) hehe.
A co do zakonczenia to czego chcieliscie? Kazdy amerykasnki serial tak sie konczy (mnie to za bardzo nie zdziwilo bo bylem nastawiony na jakiegos zonka :P).
Autorzy wiedza co robia bo przez takie zakonczenie serial chodzi wam po glowie i odwiedzacie teraz takie strony jak ta, a gdyby poprostu odlecieli to by byla kaszanka, chyba ze bylby to ostatni sezon