PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224919
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

22.01.07

ocenił(a) serial na 10

gdzies czytalam (moze nawet na filmweb) ze 22 stycznia po dosc dlugiej przerwie tv Fox ma zamiar wyemitowac na raz 2 odcinki....czy ktos wie czy to prawda??jak tak to byloby super!:D

ewa_dnb1___

eee 2 odcinki to maja leciec na POlsacie.. chyba że o czymś nie wiem ;>

ocenił(a) serial na 10
ewa_dnb1___

no tez mi sie tak wydaje... jeden odcinek ma byc posumowaniem dotychczasowych odc z drugiego sezonu, a drugi to wiadomo juz kolejnyyyy ;p a polsat chyba nie bedzie emitował 2 odc naraz bo po PB maja leciec kryminalne zagadki.. a potem Gotowe na wszystko... ale nie jestem pewna ;)

ala_

28.01 poleca dwa odcinki 1 serii - 1 i 2, dopiero od 4 lutego beda kryminalne zagadki i wtedy juz po jednym odcinku PB bedzie leciec

ocenił(a) serial na 7
ewa_dnb1___

najprawdopodobniej pomyliło Ci się z emisją pierwszego i drugiego odcinka PB na polsacie :) bo to wlasnie polsat, ale nie 22, ale 28 stycznia wyemituje dwa pierwsze odcinki pierwszej serii PB pod rząd. Jeśli chodzi o 14 odcinek drugiego sezonu to serial zostanie wznowiony zgodnie z zapowiedzią - 22 stycznia 14 odcinek 2 serii. Natomiast odcinek podsumowujący drugi sezon już został wyemitowany =]

ocenił(a) serial na 9
Fluorescent

Dokladnie tak jak mowi Rogue. Ale w grudniu jeszcze czytalem info na stronie Fox Tv i mailo byc wlasnie tak, ze najpierw mial pojsc ten odcinek podsumowujacy, a po nim dopiero 14, ale skoro 'Road to freedom' juz wyszedl to chyba puszcza tylko 14.

ocenił(a) serial na 10
Carnagge

aha...to dziekuje za odpowiedzi:)
btw.juz sie nie moge doczekac 2x14