PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224899
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

4 sezon

ocenił(a) serial na 7

o co chodzi w zakonczeniu 4 sezonu ja sie pytam!;p odcinek 22 przeczy odcinkom 23 i 24 a nie moge znaleźć zadnej sensownej odpowiedzi jedynie jakiś bełkot na wikipedii. prawde mówiąc zniechecona iloscia odcinków z 4 sezonu obejrzałam ich az 9 w tym 3 ostatnie i nie bardzo czaje ....jak Michael skonczył;p prądzik go zaatakował czy zmarł z powodu guza mózgu?

ocenił(a) serial na 8
Peyton_Sawyer_2

Michael zginal po tym jak zrobil zwarcie ratujac Sare. Guz mozgu powrocil i Scofield wiedzial ze i tak czeka go smierc wiec musial sie poswiecic zeby uratowac Sare. Proponuje obejrzec jeszcze raz ostatnie dwa odcinki. Pokazane jest jak Lincoln trzyma wyniki Michaela co do guza i wnioskuje ze nowotwor powrocil. Przynajmniej ja tak mysle. Chociaz sam nie jestem co do tego pewnien.
Pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 7
Dexter_2465

tak tak tyle ze on w 22 umiera a w 23 ma ślub i sara trafia do więzienia po czym w 24 umiera po raz drugi i tu szczerze mówiąc sie gubie xD ale obejrze jeszcze raz;p

Peyton_Sawyer_2

bez jaj ta dyskusja jest bez sensu. w końcówce 22 pokazują nam 4 lata później, gdzie Michael już nie żyje. Widać bliznę na ramieniu Sary egzekucje Kranza dziecko Lincolna itd
w final break 23/24 pokazują nam co się stało kilka tygodni po uniewinnieniu. Sara do pudła, wypalają jej na ramieniu znak, atak guza u Michaela. Nie załamujcie mnie. Bez kitu czego tu nie kumacie?
Oczywiście nie pokazują śmierci Michaela bo pewnie za rok lub dwa powstanie kolejny tragiczny odcinek jak to Michael się cudownie ratuje w ostatniej sekundzie itd....
Tak a propo to ten Final Break bez sensu zupełnie nie potrzebny.

ocenił(a) serial na 7
drfalck

pytałam osoby, która uważa że ma to sens nikogo do odpowiedzi nie zmuszałam zaznaczam. Moje pytanie brzmiało więc: zmarł na guza mózgu cz w porażony prądem? teraz ma sens?

ocenił(a) serial na 10
Peyton_Sawyer_2

Zmarł porażony prądem, kiedy dowiedział się, że umrze postanowił za wszelką cenę wydostać Sarę z więzienia. Koniec odcinka 22 (4 lata później) pokazywał grób Michaela, a The Final Break (odcinki 23 i 24) działy się po tym, jak chłopaki zostali uniewinnieni. Myślę, że teraz to zrozumiesz :P