PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224919
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

4x19

ocenił(a) serial na 10

Tak się właśnie kończy jak Lincoln działa na własną rękę.Znowu go wrabiają w morderstwo a Michael będzie musiał go wyciągać.Kretyńska akcja z nitką dentystyczną i śrubką.Sara by nie poczuła ,że wyrywa coś ze ściany?A najgorsze jest to co oni zrobili z t-bag'iem.Kiedyś działał na własną rękę był zuchwały, arogancki i nie przewidywalny.A teraz liże dupę generałowi i jest przekonany ,że ten go nie oleje.Ostatnio zacząłem oglądać serial od nowa i przez chwile zapomniałem ,że jest ten debilny czwarty sezon.Nic nie zapowiadało jakiegoś generała,matki braci ani nawet tego ,że to nie bracia.T-bag był sobą, Michael chudszy a Lincoln robił co mu kazano i siedział cicho.Serial niestety został zniszczony doszczętnie.

PS:Dlaczego Linc lata z koszulą na wierzchu i nie dopiętym kołnierzykiem jak wszyscy tak ładnie i schludnie ubrani?

ocenił(a) serial na 7
tomeczek174

Kołnierzyk się dopina jak się ma krawat. ;<

ocenił(a) serial na 8
tomeczek174

Scenarzyści schrzanili sprawę. Przypomniał mi się skecz, chyba z "Nic śmiesznego", wchodzi facet do windy:
- Na górę jedzie?
- A gdzie ma jechać, W BOK?
No i winda z bohaterami PB skręciła w lewo już po 1.sezonie:)

PS. bo jest tępym bucem, jak go podsumowała Christina:) zresztą nigdy nie lubiłam Linka, tępa morda, łysy łeb, brakowało tylko dresu.