Raczej nie ma szans na 5 sezon,co? ;) Było by to przegięcie,ale ciekawi mnie,co stało się z tymi pięcioma milionami Westmorelanda,które Bill Kim wrzucił do wody.Dalej tam leżą,czy ktoś je od razu wyłowił?To jednak sporo kasy i można by wokół tego zbudować intrygę,choć już bez Scofielda.Ja wiem,że to niedorzeczne,ale ciekawi mnie to.
chyba jednak zostaly w tej wodzie, na poczatku 3 sezonu Lincoln pytal jakiegos prawnika o Michaela, kiedy ten trafil do Sony, a przy okazji zapytal o torbe z pieniedzmi, ten mu odpowiedzial ze nic takiego nie znalezli i potem chyba juz nikt nie wspominal o tych 5 milionach
Ok. dzięki za przypomnienie.Być może rzeczywiście tam coś takiego było.Dawno już oglądałem i nie pamiętam.Trochę szkoda,że nie poprowadzili inaczej dalszych wątków w serialu,bo może udało by się z tego wszystkiego wyjść obronną ręką i choć trochę przedłużyć jego egzystencję.Ciekawi mnie,jak potoczyły by się losy tego serialu,gdyby miał premierę np. dopiero w 2013 roku i właśnie bylibyśmy w połowie 1-go sezonu.Jaka by była jego oglądalność i czy przetrwał by te 4 sezony,czy może krócej,lub jednak dłużej?Być może wyglądał by zupełnie inaczej,niż wtedy.