PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224870
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

5 sezon ?

ocenił(a) serial na 10

Mimo, że 4 seria skończyła się śmiercią Michaela po necie krążą plotki o 5 sezonie. Ktoś coś wie wiecej czy tak jak inni - plotki ? Niby Michael Scofield upozorował własną śmierć... By nie być gołosłownym umieszczam linki do "niby" trailerów zapowiadających 5 serię.
http://www.youtube.com/watch?v=rz4RCCpwypI
http://www.youtube.com/watch?v=c-6sJy8fQ-M&feature=related
Proszę o skomentowanie tego tematu.

elwis87

Nie no, kolego coś Ci powiem. Nawet nie mam zamiaru wchodzić w te linki, które podałeś bo to jest jedna wielka GŁUPOTA!!! Nie plotka, tylko głupota. A dlaczego? Ponieważ trzeba być głupim, żeby wymyślić taką plotkę... No proszę Was, trochę szacunku do samych siebie naprawdę. Nie powtarzajcie wszystkiego co ktoś powie, tylko samemu pomyśleć trzeba czasami. Piąty sezon Prison Breaka, się ubawiłem naprawdę:)

Prison Break (AKA Prison Break: Manhunt)
-> (2005-2009) <- Widzisz to? To znaczy, że serial trwał i się zakończył. Capish?

P.S. Jeśli powstanie 5 sezon, znajdź moje konto na FilmWebie, podaj mi swój adres, a wyślę Ci zgrzewkę dobrego piwa i opakowanie cygar dość dobrej marki oraz dołączę pocztówkę z Warmii i Mazur:) - poważnie mówię.

ocenił(a) serial na 10
Dances_with_Life

Przeczytałem sobie Twój komentarz pare dobrych lat temu, i czytając ciekawostki o nowym sezonie wróciłem do niego. Nowy sezon Prinson Break wyjdzie co potwierdziła telewizja FOX. Czekam na piwka :-)

ocenił(a) serial na 9
szocikowsky

piąty sezon ma być 2016 roku nie podano dokładniej daty ale ja myślę że będzie to drugi lub trzeci kwartał 2016 :)

ocenił(a) serial na 10
elwis87

A ja weszłam w te linki z ciekawości.
I nie wiem czemu ty w to uwierzyłeś jak tam są tylko momenty z poprzednich
sezonów. Trailer pokazuje mniej więcej to co będzie w następnym, a nie
poprzednim. Taka różnica. Poza tym to jest oficjalnie potwierdzone, że 5
sezon nie powstanie.

ocenił(a) serial na 10
KoOloroOwa

ale czy ja w to uwierzyłem? nauczcie sie intepretować tekst czytany, bo widzę u Was braki wyniesione z głębokiej podstawówki. Napisałem, że wklejam linki do "niby" trailerów. Słowo klucz do niby! A pozatym pod spodem było napisane "proszę o skomentowanie", a nie krytykowanie. Rozumiecie?

ocenił(a) serial na 10
elwis87

5 sezonu nie będzie niby czemu mialby być, nie widziałeś zakończenia serilu, bo przecież go zakończyli sceną na pogrzebie Mika, Sarah była z ich synem, firma zniszczona, a przynajmniej Generał, Scylla "unieszkodliwiona" - serial zakończony. Przynajmniej godnie go zakończyli, ma seriali trwa nadal i wymyślają scenariusze na siłe i seriale obumierają...

ocenił(a) serial na 10
Logan_Cole

dlatego mam nadzieje, że to tylko plotki i nie będzie tej 5tej serii, jest takie powiedzenie "nawet kota można zagłaskać na śmierć", każdy najwiekszy fan prisona poczułby sie napewno zniesmaczony gdyby zrobili kontytuacje jednego z najlepszych seriali TV na świecie. Spójrzcie na film "PIŁA". Bylby super filmem gdyby skonczyl sie na 3 czesci, a ma sie zakonczyc na 8. Tragedia! Proba zarobienia kasy na dobrym pomysle i tyle.

elwis87

Ja już w Pile to nawet nie wiem o co chodzi. Skończyłem oglądać na IV części ponieważ to już mnie "przerosło". Nic się tam kupy nie trzyma, części nie mają ze sobą żadnego związku, a to wszystko psuję. Po pierwszej części i drugiej liczyłem, że będzie dobra seria, ale pojechali po bandzie z tym filmem.

ocenił(a) serial na 10
Dances_with_Life

IV sezon zrobiony na siłę. Z niektórych sytuacji naprawdę było było wyjście. Nie potrzeba było tu inteligencji Scofield'a. No cóż, producentom się znudził "Prison Break", coś nowego wymyślili i trzeba było zakończyć. I sezon był bardzo interesujący, drugi nabierał sensu, trzeci to już w ogóle porażka. Oglądałam przedostatni sezon, bo chciałam się koniecznie dowiedzieć, co z tą Tancreadi i czy Michael wylezie z tego więzienia. Odcinek, gdy była mowa o śmierci Sary trochę mnie zirytował. Sądziałam, ze Michael po wyjściu z tej dziury będzie się mścił za śmierć swojej wybranki. Pomyślałam "będzie akcja, ale czy bedzie to miało sens". Czwarty sezon zaczęłam oglądać od 12 odcinka. Patrze Sarah żyje: "Głupi ten serial"-pierwsze co mi przyszło na myśl.
Przy obejrzeniu pierwszego odcinka, oczywiście wszystko naprało sensu. Tylko kurde, ta Scylla - szlag niech to trafii!!! a Scolfield taki bystry i nie widział, że ten Departament...go chciał oszukac. W ogole caała beznadizejna fabuła. nikt nie mógł ich ułaskawic, wysłuchac, wszyscy chcieli ich zabić - nawet matka własnego syna. Takei to wszystko zagmatwane. Okazuje się, że Kellmer miał dobre serducho i ich ułaskawił. Jakim cudem? Przecież do paki poszedł siedizec, za nich, za ich błedy!!!
Pierwszy sezon najlepszy, drugi o połowę gorszy, ale się rozkręcał - niestety na gorsze 3 sezon, 4 sezon w porządku, ale nie raz absurdalne momenty ;/

ocenił(a) serial na 5
elwis87

Na moje to 5 serię też zrobią. Okaże się, że to jednak była podpucha ze michał umarł i go ożywią zresztą pare innych postaci też ożywią wzorem sary . Współczuje fanom prison gniota.

tychcio1

A ja współczuje Tobie głupoty.

ocenił(a) serial na 10
Dances_with_Life

Takie podejrzenia typu, że zrobią kolejną serie serialu można zarzucac naszym polskim producentom, ale nie amerykańskim. On i zrobili swoje, czas na nowości, po których polscy twórcy będą mogliściągać!!! Nie będzie 5 sezonu, bo by nawet im nie wypalił. Smierć Scofielda jest juz bum cyk cyk zaklepana.