PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224870
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

8 odcinek!!

ocenił(a) serial na 9

AWESOME.

ocenił(a) serial na 5
Bobey

szkoda mi Grecien, co ona biedna przeżywa, chciała pogodzić sie z Sarą, odpokutować winy gdzie była zmuszana przez 'Firme' , a ta suka Sara nawet przeprosin nie przyjeła ehhhh. Tak przynajmniej miała by spokojne sumienie, a tak pewnie dalej ma problemy ze snem.

Fanek_2

bardzo dobrze!!!! mogla ja jeszcze zajebac.

ocenił(a) serial na 10
kubelek0908

Greczen (czy jak to się tam pisze) udowodniła w tym odcinku że jest naprawdę wielką idiotką. Bardzo dobrze że Sara powiedziała że jak to się skończy to ona jej za to zapłaci. Mam nadzięję że Greczen wkońcu zginie.

ocenił(a) serial na 7
Twins

Jak dla mnie Gretchen (tak to się pisze!) jest spoko . To konkretna babka. Nie lubię oglądać dołującej się Sary.

W skrócie:
+ dla Gretchen za twardą i konkretną laskę
- dla Sary za słabą, mającą problemy z pozbieraniem się, istotkę.

ocenił(a) serial na 7
Fanek_2

@Fanek:

Gretchen nie zależało na tym, żeby pogodzić się z Sarą. Jej zależy tylko na kasie i na zemście, a lepsze kontakty z Sarą pomogą jej dotrzeć do Scylli. Swoją drogą ciekawi mnie czym jest ta Scylla. Bo wygląda na to, że to nie są informacje obciążające Firmę.

Bobey

A moim skromnym zdaniem ten odcinek znowu trochę naciągany, a szkoda bo 6 i 7 odcinek był całkiem niezły

ocenił(a) serial na 9
hysio

Wreszcie dorwali murzyna, i w koncu umarl haker!

Bobey

Murzyna nie lubiłem od samego początku-bujał się jak p... Rezus,mam nadzieje,że Mahone zrobi mu z dupy jesień średniowiecza.Ale ma u mnie plusa za rozwalenie tego skośnego pokemona.

ocenił(a) serial na 8
AGENT_47

Murzyn strasznie wkurza... Mogli poluźnić troszkę smycz Mahonowi tam przy tym magazynie, żeby mu spuścił manto a później zabrać tak jak zabrali i poprawkę :D
Haker zasłużył na śmierć. I bez niego sobie poradzą :)

użytkownik usunięty
Bobey

i w koncu umarl i w koncu umarl i w koncu umarl i w koncu umarl i w koncu umarl i w koncu umarl i w koncu umarl i w koncu umarl i w koncu umarl i w koncu umarl i w koncu umarl i w koncu umarl i w koncu umarl i w koncu umarl i w koncu umarl i w koncu umarl i w koncu umarl i w koncu umarl i w koncu umarl i w koncu umarl i w koncu umarl i w koncu umarl i w koncu umarl i w koncu umarl i w koncu umarl i w koncu umarl i w koncu umarl i w koncu umarl i w koncu umarl i w koncu umarl i w koncu umarl i w koncu umarl i w koncu umarl i w koncu umarl i w koncu umarl i w koncu umarl i w koncu umarl i w koncu umarl i w koncu umarl i w koncu umarl i w koncu umarl i w koncu umarl i w koncu umarl i w koncu umarl i w koncu umarl i w koncu umarl i w koncu umarl i w koncu umarl i w koncu umarl i w koncu umarl i w koncu umarl i w koncu umarl i w koncu umarl i w koncu umarl i w koncu umarl i w koncu umarl i w koncu umarl i w koncu umarl i w koncu umarl i w koncu umarl i w koncu umarl i w koncu umarl i w koncu umarl i w koncu umarl i w koncu umarl i w koncu umarl frajer

ocenił(a) serial na 8
Bobey

Najlepszy odcinek 4 sezonu i jeden z najlepszych w całym serialu.
Nie mogłem usiedzieć w miejscu z emocji :P

ocenił(a) serial na 10
Bobey

Ja nadal mam nadzieje że powróci kelerman i wszystkich załatwi

ocenił(a) serial na 8
23soban

Fajnie by było :D

Bobey

8 świetny a sadzac po trailerze 9 bedzie jeszcze lepszy

ocenił(a) serial na 5
marik1989

ja z tą Greczien czy jak to sie pisze w pierwszym poście - żartowałem :D

Fanek_2

ja po 8 odcinku jestem jedynie ciekawy co zrobia z murzynem

Pijany_Mistrz

czuje że Gretchen z Mahone popracują nad Panem Czarnym Bujaką ;)

ocenił(a) serial na 8
Bobey

A ja sie zastanawiam czy Gretchen nie jest przypadkiem córką generała. A ponadto boje się, że Pan czarna bujaczka ucieknie im :/ Zabije Bellicka a reszta ekipy będzie musiała wiać z magazynu.

ocenił(a) serial na 8
Bobey

Nawet ciekawy odcinek fajnie, że Hacker zginął jeszcze tylko Gretchen,Człowiek Generała i najważniejsze niech T-bag w końcu zginie bo z nim to już przeginają tyle razy co powinien zginąc to masakra... Irytujący jest

ocenił(a) serial na 10
Max

Odcinek bardzo fajny. ogólnie niezły motyw z tym krótkim pokazaniem Linca z 2001 i wreszcie wyjaśniono ucieczkę Sary w satysfakcjonujący mnie sposób. Scenę, w której Alex leje Wyaata to sobie ze 20 razy powtarzałem mówiąc sobie w myślach - "A masz!^^". Trochę szkoda Rollanda, ale wkurzający juz był pod koniec.
Mam nadzieję tylko, że to co Ekipa Scofielda zrobiłą do tej pory (kopie kart) nie przepadnie i nie będzie bezużyteczne.
Nie podobały mi się te szramy na plecach Gretchen w odcinku 4x01 miała ładniejsze plecy ^^ Ogólnie Sara nieźle ją postraszyła ^^.

ocenił(a) serial na 8
Max

Zgadzam się co do T-Baga... Rozpanoszył się... Od początku go nie lubiłam, najbardziej z całej 8... A wyjdzie na to, że jeszcze może do końca go oszczędzą... :/ :D

Bobey

Odcinek dobry ale motyw Sary mnie wykańcza, ile mozna oglądać jak ją bili i to jak się miota... do usr... śmierci chyba... poza tym haker mnie irytował wiec moze to i lepiej że zginął i zgadzam się co do t-baga - też mogliby się go już pozbyć. Ciekawe co zrobią z czarnym przydupasem Generała... Gretchen jest ok! :D

ocenił(a) serial na 7
wero_nika

A mi zrobiło się żal Rolanda. Nie był akceptowany przez resztę, opluwany szczególnie przez Linca, nikt się nie liczył z jego zdaniem, potrzebowali go tylko gdy miał używać swoich hakerskich zdolności, zdany tylko na siebie. Nie zmienia to faktu, że zachował się jak sprzedajna kur...

Myślę, że teraz Mahone będzie chciał pobyć sam na sam z Wyattem, a ten go mocno poturbuje i ucieknie zabijając po drodze Bellicka.

ocenił(a) serial na 8
scarecrow_5

Ale Roland tylko i wyłacznie myślał o uczieczce. Od początku chciał nawiać.

ocenił(a) serial na 9
Bobey

Dla mnie też awesome! Fajnie ze sie zakonczylo bujanie z Rolandem i go juz nie ma.. A Sara wedlug mnie miala w tym odcinku jaja jak dwa jablka gdy byla z Gretchen, szczegolnie gdy sie okazalo ze jej chodzi o te strazniczke..

A propos pleców Gretchen to tylko nie rozumiem - jak rany po biciu mogly sie tak szybko zagoic do takich blizn?? Bo zakladam ze sa one z tego najnowszego jej torturowania, skoro w 4x01 ich nie ma..?

I co chodzi z Bellickiem? Czemu ma zginac wlasnie on?

ocenił(a) serial na 8
solsquare

Przeciek był że zginie w 9 odcinku :(

ocenił(a) serial na 10
Bobey

tak, podobał mi się:) ale był smutny... na końcu.Może nie przywiązałam się jakoś do Rolanda, ale i tak mi go szkoda:( ... a w 9 ma Bellick zginąć...i Wyatt podobno..
A Gretchen głupia.. kurde... wkurza mnie to, że będzie z Michaelem pracowała ;/

ocenił(a) serial na 5
Bobey

Może i trochę smutne, że zabili Rolanda, ale zasłużył sobie na to jak ich wydał ;/. Mam złe przeczucia, że z tym murzynem to jeszcze nie koniec, a strasznie go nie lubie, niech go zabija. Sara mnie wkurza niesamowicie, za to polubiłam Mahone'a i Sucre jest za mało w tym sezonie :(

ocenił(a) serial na 10
zapatrzona_w_autobus

Kuźwa miał być dziś 9 odcinek i niema! dopiero 4 listopada, co ich pokichało!? to co teraz odcinki będą co 2 tygodnie!? (pewnie w grudniu znów będzie przerwa 2 miesięczna! żal :( i znowu trzeba czekać! 8 odcinek był zajebisty!

ocenił(a) serial na 10
joker_mroczny_rycerz

bo był mecz jakiś ważny..ale to (podobno) tylko taka podwójna wyjątkowa sytuacja ;p... jeszcze 6 dni..:( !!

ocenił(a) serial na 8
Aleks1662

Play offy ligi baseballa, teraz będą dwa odcinki(9 i 10) co tydzień i potem znów mecz półfinałowy

ocenił(a) serial na 8
zapatrzona_w_autobus

Mahone co raz lepiej się podoba :D Fajnie pokierowali tą postacią :)