ja wybrałabym lazanię (chyba-cięzka dezycja) :D
A ja upmę(gotowane warzywa z kaszą manną i curry),ale to trudna decyzja by była!
A ja upmę(gotowane warzywa z kaszą manną i curry),ale to trudna decyzja by była!
ja bym sie nażarł fastfuudami z MacDonalda :D:D:D:D wszystkie zestawy najlepiej:D a w zestawie miniaturka krzesła elektrzycznego z napięciem 40 v
chyba nic bym nie nie zjadl z nerwów :P ale jak juz mialbym sie skusic to zjdlbym duuuuza porcje smacznych fryteczek popijajac zimna Colą :D
Ja tam bym zjadł 2 giga pizze, nieskończona dawka coli i nestea, lazania, spagetti, mnostwo hamburgerów, garnek frytek, 5 paczek chpisó(zwykle nie jem bo są rak tworcze ale teraz bym se nie zalował). Tak bym sie nażarł że bym z krzesła nie mogl wstac. Tak powienien wyglądac ostatni posiłem. Tylko pytanie: Gdzie ja bym to zmieścił???
kitkat ale pewnie nie bylo by czasu na przerwe;]
tak naprawde to nie przepadam za kitkatem
;]
hah of kors mcchiken i cola/nestea i np.. 3bit inverso i lody czekoladowe;]
raczej nie mam zamiaru zjadac teraz ostatniego posilku bo zycie mi mile
;] pozdro
tak sobie myśle i w sumie skusiłabym sie również na naleśniki z jagodami, ale nie te z serialu tylko takie jak róbi moja mama:D
zarcia troszke, ale zamowilby sobie 2 litry metaxy i bym sie nadupczyl zebym nie czul ze umieram :D
nie będę oryginalna-spaghetti Napoli,mniam uwielbiam!!:D:D:D
a na deser,to może tiramisu;p ale trudna to byłaby decyzja;]