PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224914
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Agent P. Kellerman

ocenił(a) serial na 10

ciekawe, czy przyzna się Michaelowi, że poturbował trochę Sarę :) Dopóki tego nie zrobi nawet przez sekundę nie uwierzę w to jego cudowne nawrócenie ;)

maua_5

własnie, ja też mu jakoś nie wierzę. Nie po tym jak udowodnił, że jest zimną świnią :/

ocenił(a) serial na 8
oliina

a to teraz do tego doszedłeś? Hehe nie pamietasz, w pierwszej serii jak bez jakichkolwiek oporów ladowal kulki ludziom w łeb ?

ocenił(a) serial na 10
maua_5

To jeszcze nic, a jak się przyzna Lincolnowi, ze jego byłą kobite zabił?

Mikla_the_Rapist

wlasnie, o ile pamietam to w 1 sezonie zabil matke jego syna i bodajze jego ojczyma?? jesli sie o tym dowiedza to ma przesrane...

ocenił(a) serial na 7
maua_5

ej no fakt... oprocz tego że Sarę próbował zabić to przecież zabił tez matkę LJ'a i jego ojczyma chyba... jaa wspołczuje mu tego co się bedzie z nim działo jak Linc i Michael się o tych jego poczynaniach dowiedzą.... ;)

Fluorescent

no co michael mu nic nie zrobi bo przecierz jeszcze nikomu nic nie zrobl to swiety w samej osobie a linc to malpa pewnie rozerwie go jak king kong tego dinozaura u petera jacksona

ocenił(a) serial na 1
maua_5

O ile sie nie mylę matki LJ nie zabil Kellerman tylko jego kolega - później nawrócony, ktorego później Kellerman zastrzelił... Kellerman zastrzelił tego faceta matki LJa.

Michail

ale przyszli do tamtego domu w jednym celu wyeliminowć LJ'a, a przy okazji zrobili sobie małe Kill-party...w sumie to niea większego znaczenia kto kogo zabił czy kellerman czy jego ziomek z nadwagą...
Ja mam taka teorie, że jak Kim zrobił z niego ducha to chce odkupić swoje winy i dostarczyć Michaela i Linca w "bezpiczene" ręce :)

ocenił(a) serial na 10
maua_5

nie wiem co kombinuje ten przebiegly sukin.. ale napewno sie nie nawrócił ;P -fajnie sie zadar jak mu sara zelazkiem klate przypiekła ;DDDD the best
^.^

ocenił(a) serial na 10
maua_5

nasz zly kolega sie nie nawrocil mial wszystko z gory ustalone przez skosno-okiego. jego postac jest nienawracalna. musieli przeciez tak to zorganizowac zeby wygladalo jak najbardziej wiarygodnie. juz 22.01 wyjasni sie co i jak :)

ocenił(a) serial na 10
maua_5

wydaje mi sie ze to cale nawrocenie kellermana wynika tylko z faktu ze chce sie dobrac do pani prezydent i do tego wykorzystuje braci.

ocenił(a) serial na 10
maua_5

Moim zdaniem to on chce ich-Michaela +Linca oszukiwac i dobrac sie do Sary zeby na nowo mogl byc w tym secret service.Bo jak wiadomo Sara ma ten kluczyk ktory prowadzi do rozwiazania tego wszystkiego.Az nie moge sie doczekac tego 22...qrdee!!!