Ej fani Priosn Break czy to morze być prawda że masz wielki tatuaż niedługo przestanie być singlem?Ano tak!!!Wczoraj dotarła do mnie ta sensacyjna wiadomość z radia gdzie podawano,że odtworca roli Michaela Scofielda w serialu Prison Break niejaki Wentworth Miller zamierza poślubić swojego dobrego kolege z planu filmowego Dominic Purcell,czy to morze być prawda że para filmowych braci przysięgnie sobie wierność i milość aż do śmirci?!.Podobno ich romans który rozkwitał wraz z biegiem czasu rozpoczol się pod koniec pierwszej serii Prison Break.Zaczeło się niewinnie od drobnych przyjacielskich pocałunków,klepania po pupie i niewielkich upominkach a skończyło się na brutalnych orgiach podczas przerw na lancz do ktorych często dołanczali się także Amaury Nolasco i Robert Knepper(T-Bag żadnej okazji nie przepuści).Z moich żródeł wynika że już niedługo ma być dostępna w sklepach wersja PB dla dorosłych pod tajemniczym tytułem ,,Prison Break XXX:poza kadrem''.
Niewim jak to się potoczy? Czy to do końca prawda ale tak czy siak na wszelki wypadek wole już teraz życzyć nowożeńcomn wszystkioewgo najlepszego na ich nowej drodze życia
Pozdrawiam fanów PB :)
Nie dzięki,Nie lubię parówki w jajecznicy:)
Ale Michael i Lincoln jak można wywnioskować z tekstu powyżej lubią wielokąty:)
ewcynka16 nie mam ochoty na takie sprawy,ale jeśli ty byś chciała to idz śmialo mają podobno duże łóżko(i nie tylko).Ja bym wtedy coś ponagrywał kamerkom i byłby z tego może jakiś fajny dodatek na ich płytę ,Prison Break XXX:poza kadrem';)
1. wiesz co ja nie wiem czy ty jesteś chory, czy po prostu chcesz sobie jaja zrobić,,,
2. raz piszesz Lincoln i Michael, a raz Dominic i Wentworth, a to dwie różne osoby,,, Bo Linc i Mike to tylko postacie grane przez Dominica i Wenta,,,
z resztą osoba twojego pokroju i tak tego nie zrozumie ale ok spoko,,,
3. Michael sie żeni,,,, nawiązując dopunktu 2 Michael ma żone, jeśli nie wiesz ma ona na imie Sara,,,
4. Michael nie żyje,,,,,
5. Dominic ma 4 dzieci
6. Pomimo moich wątpliwości zawartych w punkcie 1 powinieneś sie leczyć najlepiej u psychologa, natomiast jeżeli to coś nieuleczalnego (a raczej tak jest) to polecam psychiatrę,,,,
dziękuje
dzięki za rade Salvamee ale raczej z niej nie skorzytam
cóż z tego że raz pisze Michael i Linc a raz Wentworth i Dominic? Każdy dobrze wie że żeni się w realnym świecie gdyż:
1.napisałem że poznali się na planie
2.składałem im ślubne życzenia,a raczej bym ich nie składał gdyby to wydarzyło się w filmie
3.Ten serial już się skończył więc to już w filmie nie może się zdarzyć
4.Cóż z tego że Dominic ma 4 dzieci(nie może przez to ożenic się z inną osobą)? A przecież napisałem że się rozwiódł z żoną.
1. ale ty w to wierzysz???? że oni biorą ślub?
2. wymyśliłeś to sobie???
3. jeżeli nie to podaj źródło, z którego sie o tym dowiedziałeś,,,
A jak myślisz? Z radia maryja oczywiście, głośno było o tej sprawie w popołudniowych wiadomościach w poprzedni piątek;)
Widze, że i ty słuchasz radia naszego Rydzyka. Słuchając popołudniowych wiadomości usłyszałem tę nowinę, jednak byłem pewny, że się przesłyszałem. A tu patrzcie Domino i Wentyl się żenią.
Co miałaś na myśli pisząc ,,Radio Maryja - i wszystko jasne''.Uważasz że to radio kłamie ?