PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224919
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Fabuła bajkowa do bólu, gra aktorska (pomijając Roberta Kneppera i Silasa Weira Mitchella) bardzo kiepska. Dialogi bez rewelacji. Pierwszy szeon jeszcze dało się obejrzeć, drugi był już bardzo naciągany, więc przestałem go oglądać po 8 odcinku. 5/10.

ocenił(a) serial na 9
bardzo_niedobry_ludz

Tak to jest gdy sioe cos oglada nie do komnca..

ocenił(a) serial na 5
rigodon123

Według Ciebie "Modę na sukces" też powinienem oglądać do końca aby móc ją obiektywnie ocenić?

ocenił(a) serial na 9
bardzo_niedobry_ludz

Nie porownuj mody na sukces z prison break bo to telenowela.Prison jest świetnym serialem iocena na to wskazuje wiec twoja ocena nic nie zmieni

ocenił(a) serial na 5
rigodon123

Z "Prison Break" też powoli robi się telenowela. Nie będę oglądał do końca serialu który nie przypadł mi do gustu, bo zwyczajnie nie mam na to czasu.

ocenił(a) serial na 6
bardzo_niedobry_ludz

bardzo_niedobry_ludz ma rację. Ja wytrzymałam do połowy trzeciego sezonu. Pierwszy sezon rzeczywiście miał pomysł i nawet ciekawie to wyglądało. Obejrzałam go w ciągu kilku dni. Drugi sezon już nie wzbudzał takich emocji jak pierwszy. W trzecim podobała mi się jedynie Sona i porwanie LJ i Sary (oraz próby ich ratunku przez Lincolna). 6/10

ocenił(a) serial na 4
bardzo_niedobry_ludz

W pełni się zgadzam. Pierwszy sezon był świetny, czekało się na każdy kolejny odcinek.
Teraz... to nie to samo. Serial stracił to "coś" i zwyczajnie nudzi.

ocenił(a) serial na 8
bardzo_niedobry_ludz

Jakby nie bylo człowiek przywiązuje sie do tego serialu do tych ludzi.Dla mnie mogl by byc jeszcze z jeden sezon.Nie ważne ze coraz bardziej wymyslaja,ale to sie fajnie oglada poprostu.Taka jest rola seriali.