PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224890
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Może zauważyliście, że w ostatnim czasie średnia ocena PB na Filmweb gwałtownie spada. Nie wiem czym to jest spowodowane ale podejrzewam, że fani konkurencyjnego (nawet nie wiem czemu...to dwa różne seriale) LOST chcieli aby ich ulubiony serial miał wyższą note i głosują na PB dając mu 1/10.......bo innaczej to ta średnia by tak gwałtownie nie spadała.............sam nie wiem.

ocenił(a) serial na 8
_EemuU_

To nie ma znaczenia jaka ma note . Dla mnie i tak jest jednym z najlepszych seriali o ile nie najlepszym!!!

użytkownik usunięty
jacekk

E, ziom z całym szacunkiem ale fani Lost nie będą obniżac oceny temu serialowi. Chyba że to jacyś fanatycy którzy wyznają prawo "albo to co ja chcę, albo nic". Słyszałem o Prison Break wiele dobrego i choc jestem fanem Lost z miłą chęcią obejrzę ten serial.

ocenił(a) serial na 10

Ja juz od dawana nie patrze na oceny. Wiekszośc ludzi ocenia film, a nawet go nie widziało. i pewanie tak saqmo jest w przypadku Prison Break;). Nie ma się czym martwic;)

ocenił(a) serial na 10
_EemuU_

to są tak zwani antyfani którzy krytykują i nisko oceniają filmy które są dobre i popularne, zwykle to prowokatorzy, albo dzieci w wieku ok 13 lat. Ja jestem fanem lost, a mimo to wystawiłem PB 10/10

ocenił(a) serial na 1
_EemuU_

A może po prostu niektórym ten serial się nie podoba ?? Ja nie oglądam ani Lostów ani PB... Może nadrobie, ale nie dziwi mnie spadająca ocena, bowiem po pewnym czasie 99% ocen na filmweb ulega spadkowi...

ocenił(a) serial na 9
wojtas125

WIEKSZOSC NOT NA FILMWEBIE JEST ZAWYZONA PRZYNAJMNIEJ O 2 PKT. POLACY TO BEZGUŚCIA. JEDYNĄ WYMIERNYMI OCENAMI SĄ TE NA IMDB.COM. BTW. ocena PB nie jest zawyżona :-)

ocenił(a) serial na 10
_EemuU_

Wlasnie to zauwazylem i na 90% jest tak jak mowisz!! :( Fani Losta daja po 1/10 - to jest jedyna mozliwosc, zeby tak genialny serial tracil dziennie chyba okolo 0,01 na sredniej ocenie!! TRAGEDIA co ci ludzie nie wymysla!!
Moj brachol - zapalony zwolennik Losta myslal, ze nie ma lepszego serialu niz wlasnie Lost, ale jak mu pokazalem Prison Breaka to na Losta juz nawet nie patrzy za bardzo!! :)