Ostatni ocinek 2 serii jest najlepszy! Niezle mnie zaskoczyla przemiana... (ok nie napisze jak ktos nie ogladal) ciekawa jestem co z tego wyniknie. 14 odcinek podobno ma sie ukazac 22 stycznia i 20 na FOXie! juz sie nie moge doczekac. Pozdrawiam
szczerze mówiąc to ja nie wierze w tą "przemiane". to jest jakoś dziwnie podejrzane...Jednego jestem pewna, jeszcze wiele nas zaskoczy w tym serialu :)
Ja tez poczatkowo myslalm ze on cos knuje... albo chce sie dostatc do Sary albo uzyc braci jako karty przetargowej (by odzyskac posade). Jednak widzialam urywki 14 odc. i wiem ze zabierze braci do rzekomo zamordowanego przez Lincka brata pani prezydent...
gosialal nie pisz k**** spojlerów bo ja o ważnych rzeczach takich jak ta wolę się dowiadywać z serialu
!!!!!SPOILER do 2x13!!!
Zauwazlem, ze ten koles przed ktorym drzy Bill podczas rozmowy telefoniczej a Paulem, to Oscar Shyles (czy jak sie to pisze). Macie podobne odczucia jak ja?
taaak:)tylko jak oskara z tym wszystkim polaczyc??kolesia ktorego scigal mahone i ktorego mahone niby zakopal w ogrodku??moze to jednak nie shales:)