PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224899
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

ze strony: http://news.hatak.pl/ [news.hatak.pl/] jest wzmianka o tym ze dr jednak zyje z reszta doczytajcie sobie sami co tam jest napisane i napiszcie co o tym WY sadzicie :D ja osobiscie uwazam ze watek milosny przetrwa i Sare zobaczymy w 2 sezonie i miejmy nadzieje ze nie tylko we flashbackach :)

ocenił(a) serial na 10
tomi676

Mam nadzieję, że udało jej się przeżyć... ;)

ocenił(a) serial na 10
blog_zamkniety

Niewątpliwie przeżyje i trafi do więzienia, chyba że tatuś jako v-ce prezydent ją przed tym uchroni.

ocenił(a) serial na 10
kitek2

Wątpie że trafi do więzienia wtedy znowu by zaistniał motyw celi a to mogło by nas widzów znudzić a kto by ja ratował jak nie Scolfied i znowu to samo... wątpie no ale poczekamy zobaczymy :)

ocenił(a) serial na 8
tomi676

lol :p jakby ją ożywili to by był niezły zonk .. przeceiz pokazali ją całą bladą i to na pewno nie wygladalo na omdlenie

tomi676

ale też nie powiedzieli ewidentnie że nie zyje! po prostu tylko na to wyglądało a czy tak jest... tego już nie wiem :) raczej nie :) Sara powinna przezyj bo w PB bardzo polubiłam wątek miłosny Michaela i Sary... :D
Pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 10
StarFish

No ziemista była, jak umarlak. Gliniarz wzywając ambulans powiedział że to chyba śmierć z przedawkowania. Coś mi się wydaje że mogą ją uśmiercić. A wątek miłosny mogą stworzyć.... z inną kobietą.

ocenił(a) serial na 10
kitek2

Gliniarz powiedział, że prawdopodobnie nie żyje... :]

tomi676

Michael i inna kobieta? :/ nieee... to byłoby dla mnie zbyt brutalne... przez to PB miałby u mnie wtedy duuużego minusa... a gliniarz powiedział że to chyba smierć (i chyba z przedawkowania)... choć czasami mysle że ją naprawde usmierca choć tego bardzo bym nie chciała ;]
pozdrawiam ;)

ocenił(a) serial na 10
StarFish

No to ja was zaskocze - widziałem najnowsze zdjęcia z planu Prison Break, i...
Sara bedzie żyła;-)

ocenił(a) serial na 10
racekk

yyy... no to gościu na co czekasz podawaj nam linka tu na forum:P pozdrawiam serdecznie:)

ocenił(a) serial na 10
blog_zamkniety

ej no racekk@... skoro widziałeś najnowsze fotki z planu prison break.. to podawaj linka... na co czekasz;];]

ocenił(a) serial na 7
tomi676

wydaje mi sie ze zyje... gdyz nie strzeliliby takiego samoboja serialowi(w koncu to jedyny watek milosny, dla wielu fanow(no dobra fanek) najbardziej interesujacy)... Sadze ze dr. Tancredi wysili cala swoja inteligencje by ulozyc misterny i wyrafinowany plan wykiwania wymiaru sprawiedliwosci co bedzie wygladalo mniej wiecej tak.:Zwali wszystko na ponowne uzaleznienie od dragow a zostawienia otwartych drzwi za pech i niedopatrzenie w swoich obowiazkach, do tego wszystkiego dolozy raczke tatus i Sara wyladuje pieknie na jakims odwyku w Pipidówku Małym... po czym da noge by udac sie do meksyku i zyc dlugo i szczesliwie(no jasne, ze z przystojniaczkiem-geniuszem Michasiem)opalajac sie i pijac drinki z palemka(dobra juz mnie wyobraznia poniosla)

ocenił(a) serial na 8
tomi676

Zyje bo aktorka ktora ja gra podpisala kontrakt na nowy sezon. Watpie zeby wystepowala w serialu w roli ducha ktory przypomina sie bohaterom :)

ocenił(a) serial na 7
jacekk

w spojlerach pisze:

[An extra] just shot a scene with [Sara] in a hospital on Thursday of last week here in Dallas. If you want a real spoiler in the scene I was in with her, she was getting arrested. She's alive and well for season 2.