albo C-Note, czy inni, który byli w poprzednich sezonach ? Z góry dzięki : )
Lol jednak pojawiaja sie takie plotki ze moga wrocic. Napisalem nie bo ich watek w poprzednich sezonach zostal zakonczony. Ich powrot to kolejny przyklad na glupote i braku pomyslu na serial.
czy sprawa kellermana została zakończona? raczej nie, pewnie wepchną go do tego "dream teamu".
co do c-nota - żyje w spokoju z rodziną, więc nie powróci. no chyba, że twórcy zaplanowali kolejną genialną zagrywkę i zrobi come back ze swoimi czarnymi ziomami, co by rozpiździaj był:)
z jebali to ,ze tak szybko skonczyli prace z poprzednimi aktorami.
Bardziej mi bylo smutno jak C-note sie wieszal niz jak T-bag dusil Lechero.
Nie mozna polubic postaci w ciagu 13stu odcinkow.
Kellerman napewno nie wroci ,bo widzialem wywiad ale Franklin moglby wrocic i podpisac nowy kontrakt
jak Ty ogladales prisona skoro pytasz czy kellerman wroci ? tworcy prisona nie sa na tyle glupi zeby robic prisona zywych trupow :D
Estaloka w przypadku Kallermana ta sytuacja z 2 sezonu z ta furgonetką, nim w środku, i z zamaskowanymi mężczyznami jest dwuznaczna... Nie wiadomo w sumie do końca co tam sie stało, słycha było tylko strzały, a kogo one zabiły, i czy wogóle kogos zabiły? - tego nie wie nikt... wg mnie Kallermana zobacyzmy już niedługo :)
Taka jak moze (podobno) wrocic Abruzzi tak rowniez moze wrocic Kellerman,
Najlepiej to było by zakonczyc na 3 sezonach,
3 sezon byłby taki jak drugi z połączeniem filmu sądowego,
rozwiano by watki reszty Osemki (tbag, fish, sucre).
Trwała by rozgrywka z firma, michael musiałby oczywiscie uciekac - zastanawiałem sie co z nim zrobic, najlepiej zeby w ostatnim odcinku wrocil do wiezienia, tak samo jak Sarah, Bellick by nie zginal tylko równiez by wrocil do FOX River, albo na ostatnia posade albo jako szef (o tym była mowa w 1 sezonie).
T-Bag, hmy, jeżeli by zginął to nie wiem czy by to ciekawie rozwiazało ten watek, równiez mogłby wrocic do FOX (mozna yb wprowadzic watek ojca, slyszałem nawet ze mialo tak byc, ojca mial zagrac Duval), a ostania scena pokazywałaby, ze michael juz cos knuje.(oczywiscie kolejnego sezonu by nie było, ale został by element tajemniczosci :D )
FBI scigałoby Mahona (który pod koniec by zginal), czyli ogolnie powrót do FBI Chicago.Jego wątek mógłby zakończyć się w sądzie, ale w pewnych okolicznościach zostałby zabity (np. podczas próby ucieczki).
co do Sucre to albo bym go usmiercił albo pozwolił mu wraz z MarieCruz wyjechac gdzies daleko... :D
mozna by wiele innych watkow poruszyc jak np. pani wiceprezydent czy inne kontynuowac, ale to tylko pomysl, szkoda ze nie zostanie zrealizowany, to byłoby najlepsze zwienczenie PB