PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224899
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Czekam na spojler. Serial zakończyłem na 2 sezonie, ostatnio trafiłem na jakiś nowy odcinek i patrze gościu tatuaży nie ma. Może mi ktoś powiedzieć dlaczego? Od razu widać, że z biegiem czasu serial stracił mocno na popularności, bo twórcom przestało się opłacać robić kosztowną charakteryzację.

ocenił(a) serial na 9
zonk_2

[SPOJLER]

Zgodził się na początku 4 sezonu aby mu usunęli ... jedna z ważniejszych rzeczy w serialu została usunięta tak szybko i zapomniana... pokazane było jak mu usuwali , scena trwała może 20 sekund , i nigdy już nie wspomnieli o jego tatuażach... bezsensu.

ocenił(a) serial na 8
zonk_2

usunięto mu laserem.gdyż po tatuażach bardziej rzucałby sie w oczy.

issa1900

wiedziałem że jakiś głupi sposób wymyślili, usówanie laserem dużych tatuaży trwa bardzo długo i do tego pozostawia blizny. Wiem bo kumpel tatuuje i nie raz przychodzili do niego ludzie, którzy chcieli zrobic tatuaż na bliznach po usunięciu starego, bo lepiej mieć tatuaż niż blizny. Widać serial po 3 sezonie stracił mocno na oglądalności i nie opłacało im się robić drogiej charakteryzacji :P

zonk_2

Zgadzam się, że sposób był głupi. Już w ogóle przekombinowali, kiedy facet, który usuwał mu te tatuaże pyta się go czy na pewno nie chce środka znieczulającego, a Michael odmawia. Nikt by czegoś takiego nie przetrwał zwłaszcza, że trwało to całą noc. A na drugi dzień Michael śmiga sobie jakby nigdy nic ;d

Aigneis

Mi też się to nie spodobało strasznie. W ogóle 4 sezon ma dużo więcej takich błędów. Serial i tak rewelacyjny według mnie, ale w 4 sezonie to sobie strasznie odpuścili.