Jak taki serial może zajmować 150-te któreś miejsce przy takich serialach jak Muminki!!! Dragon Ball!!! To jest jakaś patologia totalna, tylko House M.D. jest tam gdzie powinien...
Nic Prisonowi nie zarzucę, bo nie żałuję ani jednej minuty spędzonej na tym serialu - scenariusz jest jednym z najlepiej napisanych!
I tu LOST-y chociaż też jeszcze ich oglądam mogą tylko pomarzyć o takim scenariuszu, chociaż PIERWSZE SEZONY OBYDWU SERIALI BYŁY NAJLEPSZE i PORÓWNYWALNE...
Pozdrowienia... Ale te Muminki... :)
Taki tematu już chyba był...ale i tak się zgadzam PB zasługuję na dużo wyższa notę, niektórzy pewnie ocenili sobie tylko 4 sezon :/ choć twierdzą że jechali po całości
To jest szok bo takie seriale jak lost czy doktor house czy kompania braci mają dobre miejsce ale Prison powinien być także w top 10 ja myslę nawet jestem pewien i to dopiero patologia że ma tak niską ocene dlatego ze ci co oglądali 2 lub 3 sezony zrezygnowali z ostatniego i ocenili negatywnie a ocenianie filmu czy serialu nie obejrzawszy czałego to jest poprostu zal tyle mam do powiedzenia kto się nie zgadza niech odpowie
Właśnie dlatego, że ludzie oceniają wszystkie sezony Prison jest tak nisko. Moim zdaniem 1 sezon był genialny 2 niezły 3 taki sobie ale 4 to już totalne dno i dodam że oglądałem wszystkie odcinki od początku do końca, i nie zgodzę się już na pewno, że LOST może pomarzyc o scenariuszu jaki ma Prison, ale popieram, że muminki i dragon ball tak wysoko to lekka przesada.
moim zdaniem dlatego, że serial zmienił się na przestrzeni sezonów.
najpierw był to niezwykle ciekawy serial kryminalny, każdy odcinek był
tajemnicą, nie wiadomo było, jak się skończy.
w kolejnych sezonach, serial był "ciągnięty" na siłę, wiele niepotrzebnych
wątków, stał się po prostu nudny.
Mimo wszelkiej sympatii do tego serialu: gdybym oceniała wtedy, gdy
puszczali 1. sezon, oceniłabym 10/10. A teraz 8/10 za całokształt :).
Lauren, myślę tak jak ty, po pierwszym sezonie dałabym 10/10, po czwartym 8/10
Teraz tak sobie czytam odpowiedzi i stwierdzam, że rzeczywiście nie jest Arcydziełem :/
9/10
Arcydziełem jest 1 a i nawet 2 sezon, PB jako całóść już niestety nie. Jak się coś dobrze zaczyna niestety trzeba skończyć to na takim samym poziomie:) A wystarczyło zrobić 3, ostatni sezon bez Panamy, kończący historię braci. Niestety tak się nie stało, bo wiadoma - kasa, kasa, kasa.