PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224919
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Mam smutną wiadomość dla fanów Gretchen Morgan. Jodi Lyn O'Keefe zdradziła w wywiadzie, że grana przez nią bohaterka nie pojawi się więcej w serialu. Rana zadana przez kulę jest podobno poważna i nawet jeśli Gretchen uda się wyjść z tego cało, wyląduje w więzieniu. Dla męskiej części widowni jest to niewątpliwie cios.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 7
krytykuje333

Jakbym nie wiedział ehh:/:/ teraz nie bedzie na kim zawiesić oko:/

ocenił(a) serial na 8
RAdek_10

Jaaaa :/ przestaje oglądać PB w takim razie! Jodi wnosiła troche smaczku do tego juz oklepanego scenariusza :| duży cios dla serialu, nie mogli sie pozbyć Selfa albo T-baga? :|

ocenił(a) serial na 5
krytykuje333

To nie cios - to tragedia, biorąc pod uwagę że oprócz generała z tych złych zostanie tylko debil self i nieudacznik bagwell...

ste

Ja jestem wręcz załamana w taki nędzny sposób się pozbyć tak wielkiej postaci ;/ Uwielbialam zawsze T-Baga ale gniota z niego zrobili totalnego od 3 sezonu w 4 totalnie Self mi zwisa a reszta bez zmian.

ocenił(a) serial na 8
dowszystkiegocosieda

Na szczeście w obsadzie pozostaje William Fichtner ,bo wtedy PB straciłoby pozostałą oglądalność ,ale niestety nie ma porządnego scenariusza :=(

ocenił(a) serial na 10
krytykuje333

Dopiero dzisiaj obejrzałem 16 odcinek 4 sezonu i mam mieszane uczucia :/ Gretchen moim zdaniem, to najciekawsza i najbarwniejsza postać tego sezonu, mam nadzieję ze jednak pojawi się jeszcze! Mogliby pozbyć sie tego Selfa, przegięcie :/ Macie jakies newsy?