PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 224 tys. ocen
7,6 10 1 224151
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Pochłaniałem go jak Wy bez reszty,do czasu, męczę aktualnie drugi sezon, męczę bo już widać że kręcony na siłę od połowy drugiego sezonu,no już staje się wszystko tak bzdurne i dziecinne, że aż oglądać już nie mogę, męczę na siłę kolejny odcinek, majkel już powinien nie żyć z pięć razy i złapany z dziesięć,te ucieczki ,te zabójstwa i potyczki, są tak infantylne, że tylko idiota nie zauważy,nie jestem czepialski,wuem to tylko film,no ale są jakieś granice absurdu,majkel nagle schodzi pod pokład i znika,nagle znajduje się w centrum miasta, jego ta dziewczyna lekarka znikąd nagle znajduje się na zakumofluwanej łodzi,no na Boga no !!! Belik znajduje tego z puerto rico z kapelusza wytrząsa ich adres w jakiejś dziurze,gdzie oni żyli w szczęściu i żywili się tylko miłością,orzechami i wiśniami,no oglądać już tego się nie da ! Fox news wyłożyło kase i reżyser robił co mógł by ciągnąć dalej serial,nie wiem jak długo dalej wytrzymam tą strefę absurdu,to płytki serial gdzie fabuła ma lecieć szybko i bez sensu, pierwszy sezon był super,ale ten drugi od połowy,to już bardziej realny jest bolek i lolek

użytkownik usunięty
Daniel_Daniel_6

Jak skończysz 3,4 sezon to zapraszam do mojej opinii która napisałem. Bo mam podobne zdanie Jak ty.. Ja w pewnym momencie już kibicowałem Firmie zamiast głównemu bohaterowi..

Zrobili z głównego aktora chłopa który się na wszystkim zna, wyczaruje coś z niczego, zawsze ma plan, zawsze sobie poradzi.. zawsze uratuje kogoś.. Ja już czułem zazenowanie oglądając głównego bohatera tylko mnie irytował..