PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 224 tys. ocen
7,6 10 1 224243
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Możemy przypuszczać o czym będzie 2 seria. Walka o ukrytą kasę! Zbyt dużo ludzi słyszało, gdzie znajduje się 5 mln. Chyba że ktoś z Was ma inny pomysł na kolejną serię? Proponujcie!

użytkownik usunięty
anadal

Hmmm walka o kase oraz ucieczka przed policja... moze byc ciekawie... pozyjemy zobaczymy.

ocenił(a) serial na 10
anadal

Pewnie teź o tym, Micheal będzie się starał dotrzeć córki D. B. Cooper'a no i ucieczka przed policją wile będzie sie działo.

ocenił(a) serial na 10
krawczyk

pewnie bedzie wyjasnieniem Sucre z ta swoja Maricruze no i moze dopieprzy Hectorowi ze go wsypal i wogole ze mu laske odbil (pewnie sie jakos dowie) T-bag bedzie chcial sie zemscic za to ze go ta babka wsypala (z tymi 2 dziecmi) wyjasnienie do konca z tą "smiercia" brata viveprezydent, Michael bedzie pewni z Sara :D a Lincoln (prawdopodobienstwo 99,9% :)) bedzie z V i razem zaopiekuja sie L.J. Ten wojskowy (nie pamietam jak sie zwie, ale on sciemnia przed zona ze jest we wojsku a nie w kiciu ;) pewnie on wroci do domq i sie jego zonka jakos dowie ze ja klamal i jak to bywa pewnie rozwodzik :P jak juz wczesniej wspomnieliscie wyscig szczurow bedzie, no i moze w koncu zginie Mr. Kellerman (on mnie najbardziej drazni z pana viceprezydent na czele w tym serialu wrrr. ) co tam jeszcze ??hmmmm... Heywire pewnie sie gdzies zaszyje a D.B.Cooper moze sie spotka z corka w co watpie w koncu zostal w kiciu :/

ocenił(a) serial na 8
tomi676

Jesli ktos ogladal 22 odcinek to wie ze nie wszystkie rzeczy sie sprawdza. Po pierwsze Sara przedawkowala i pewnie nie zyje a jesli udalo sie ja jakos uratowac to jest obwiniana o ucieczke Michaela i innych. Z kolei T-bag nie ma dlonie bo mu Abruzzi obcial i dlatego watpie zeby sie zemscil na tej babce bo predziej go zlapia. Sprawa brata vice-prezydent powinna sie wyjasnic gdyz pani adwokat znalazla Terrence Steadmana w jego domu. Jesli chodzi o C-note(ten wojskowy) w 22 odc mowil ze ma zamiar zabrac zone i dziecko do Meksyku. Najlepszy jest Heywire zabral dziewczynce rower i zalozyl kask jak w futbolu amerykanskim. Natomiast D.B.Cooper tak jak przedmowca napewno zostanie w foxriver juz do smierci. A co do tych pieniedzy to pewnie kazdy bedzie chcial je zdobyc ale jak znam PB to te pieniadze bedzie mial Scofield

jacekk

jak db cooper moze zostac juz do smierci skoro
spoiler
juz nie zyje?
/spoiler
wg mnie te pieniadze podziela miedzy siebie bo jak micheal sie do nich dobierze to juz widze jak dzieli na rowno;]

agusia_x

Jak już tak walimy spojlerami to powiedzmy jeszcze, że Terrence Steadman nie jest bratem pani wiceprezytent a Pani Prezydent :P

ocenił(a) serial na 8
Rychoslaw

No masz racje teraz juz brat pani prezedynt. Jak dla mnie to troche dziwnie wygladalo. Wydawalo mi sie ze to ona wypije to wode. A tu okazalo sie ze prezydent. Moim zdaniem zla koncowka byla. Trzeba teraz jakos wytrzymac na ta 2 serie. Jak juz jakis internauta powiedzial idzie tylko sie zhibernyzowac :)