PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 224 tys. ocen
7,6 10 1 224314
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Dzień dobry

ocenił(a) serial na 3

Jako że jestem teraz szefem "Grupy trzymającej władzę" wypadałoby się przedstawić, co niniejszym czynię.

Wszystkie wonty do mojej osoby, Grupy trzymającej władzę, jak i innych niezrzeszonych osób proszę umieszczać w tym "specjalnym temacie".

Merytoryczną dyskusją o serialu "Prison Break" także nie wzgardzę.
Jako, że jestem znafcą (i to nie od dziś) mogę także z czystym sercem polecić Wam serial: 24 godziny z Sutherlandem. Dzięki za uwagę.

Uzi

A ja też jestem członkiem "Grupy Trzymającej Władzę" a wy niee :P I ja się mam czym chwalić a wy niee! :)

Witeczek

A z seriali bardzo chętnie polecę wam "Miasteczko South Park"(ale tylko gościom z poczuciem humoru, niektórzy sztywniacy biorą wszystko śmiertelnie serio, i potem jest że wypacza umysły itp.) i-ah, będę oklepany-Miasteczko Twin Peaks.

ocenił(a) serial na 3
Uzi

Ciekawe czy usuną?

Uzi

Jak administracja się dowie, że ktoś prócz nich tu trzyma władzę, to chyba się za to wezmą... No, chyba, że sami się nas boją. Mam nadzieję, że nie zrobią nam tego, co zrobili biednemu pruderyjnemu pudrowi plynnemu... ;(

ocenił(a) serial na 5
Uzi

Miasteczko South Park i Miasteczko Twin Peeks zdecydowane 10/10 (no jeszcze X-Files i Dexter dostana).
Widze ,że zrobiło sie bardzo humorystycznie na forum Prisona:)W sumie dobrze ,bo to chyba najpopularniejsze forum serialowe ,które niestety w większości odwiedzają ludzie ograniczający sie do ,,zdań wielokrotnie złożonych " typu : ,,Pb jest fajny bo jest fajny i jest lepszy od Losta" itp.
Hmm...co do Grupy Trzymające Władze.Kojarzy mi sie to z systemem komunistycznym.Czyżbyście zakładali nową partie bolszewików ?

nicctt1313

Dobry pomysł! Szefie, on dobrze myśli! Przyjmujemy go! Zrobimy cię "Głównodowodzącym Dyplomatą Przeciw Siłą Debilizmu". Witaj w naszych progach! Jak już dojdziemy do władzy absolutnej zostaniesz naszym ministrem spraw zagranicznych!

ocenił(a) serial na 3
nicctt1313

Nie, nie - my nie będziemy nikogo kłamać, ani zabijać. Nie mam także zamiaru używać "nowomowy". Zwykła demokratyczna organizacja. To jak, wchodzisz?

ocenił(a) serial na 5
Uzi

Wybacz nie użyłem przy komunizmie cudzysłowiu :] Ok mogę wejść :)Pryznajmniej będzie śmiesznie na Forum ,a nóż może sie ktoś nawróci i nie będzie tępym oglądaczem PB ;] To jaki mamy plan działania ?

nicctt1313

Najpierw proponuję się napić. Potem pomyśleć, a potem znów się napić. I potem napić się po raz trzeci, i dalej samo się będzie kręcić :)

ocenił(a) serial na 3
nicctt1313

Narazie poczekam. Jak do jutra modzi nie usuną, to opracuję pewną strategię;-)

ocenił(a) serial na 5
Uzi

Proponuje plan ,,wojny" błyskawicznej (na dwa fronty ? ale jakie ?) .Hmmm...ciekawe co inni sądzą o naszym programie partyjnym?

ocenił(a) serial na 3
nicctt1313

No, byle nie skończyć jak Ci Niemcy. Doczkam, aż pojawi się jakiś buntownik, w stylu "tomeczek174". Wkońcu, Panowie(!) nie będziemy walczyć sami ze sobą;-)

użytkownik usunięty
Uzi

cześć szefie, z tą dyskusją to przedni pomysł ale na wszelki wypadek zawołam Wanie, Wania bardzo lubi merytoryczne dyskusje i ma dużą siłę przekonywania;)

Członek Grupy Trzymającej Władzę od spraw bezpieczeństwa - sowa uszata

ocenił(a) serial na 3

Witam!;P

ocenił(a) serial na 6
Uzi

WitamDzieńDobry. Jak mogę się dostać do tejj grupki?

ocenił(a) serial na 3
Maticzek

Musisz nawrócić conajmniej jednego fana "Prison Break";-)
Ja nie chcę się chwalić ale mam już kilku na koncie. Choćby rzut beretem - @Sylar.

ocenił(a) serial na 3
Maticzek

A tak poza tym witaj, kolego. Dawno Cię tu na FW nie widziałem. Jak tam nadrabiasz filmowe zaległości?;-)

użytkownik usunięty
Maticzek

Musisz wytatuować sobie na plecach "Nie cierpię drewniaka Wenta".
Musisz wytrzymac na bezdechu dłużej niż Went.
Musisz mieć IQ większe niż Went.
Musisz kupić sobie moherowy beret a potem go zjeść.
Musisz słuchać wyłącznie tego co będą Ci pisali Wyżsi Członkowie GTW*.
Musisz być piękny.
Musisz być bogaty.
Nie musisz być sławny.

*GTW - Grupa Trzymająca Władzę

użytkownik usunięty

;)

ocenił(a) serial na 6

Kurcze. Aż 8 zadań
3 zadania wykonane

1. Jestem piękny
2. Jestem bogaty (aczkolwiek nie do końca:))
3. Nie jestem sławny
4. O!! Mam wujka który prowadzi saloon tatooo-jutro do niego wpadnę

A dzięki Uzi ,że o mnie pamiętasz. Teraz szkoła a więc trochę rzadziej siedzę na kompie. Za to mogę się pochwalić średnią-4.86:)
Gdzieś czytałem ,że pogrywasz w Test Drive'a. Prawda to?
Ja ostatnio też zakupiłem z serii TopSeller. Wstawiłem też avatara.
Wpadnij kiedyś na mój blog! :)

Maticzek

Ja w zeszłym roku 9 miesięcy się opie*dalałem, w ostatni miesiąc popoprawiałem w ostatni i miałem 4.90 średnią :)) Ale nie dostałem nagrody, bo trójka z matmy pięknie zdobiła moje świadectwo. Teraz też wykonuje plan, czyli jak na razie to się opie*dalam :) Kurczę, chyba mam zadatki na studenta :D

Witeczek

Graaairrrrr!!!
Zaraza uzilocowa opanowała forum zkazanegonaśmierć...

Teraz zobaczysz, drogi Uzi, jak pościki i temaciki zaczną znikać...
Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 3
Norton

A ja mogę się założyć, że nie zaczną. Jestem zbyt wartościowy dla społeczeństwa - Oni nie mogą się mnie tak po prostu pozbyć, jak @pudra.

Ooo... Ale macie wymagania... :P
Tatuowac sobie nic nie będę... Ale mogę chodzic z kartką z tymże napisem ;P
Kolejne 2 zadania nie są chyba zbyt trudne do spełnienia.
Zabiorę babci...
W sumie i tak opanowujecie forum, więc nietrudno was nie sluchac... ;P

Usuną czy nie usuną... Oto jest pytanie...

elvea

Skasują. Ale jak powiedział nasz Idol: Wrócimy jeszcze gorsi i bardziej wkur*iający! Muehehe...Buehe...BUEHEHEHEHEHEHEHEHE!!!!

ocenił(a) serial na 3
Witeczek

Nie skasują - przemyślałem sprawę. Mam zbyt dobrą reputę na tym forum.

A nasz idol wrócił, tak apropos..
Tylko się nie odzywa - założył nowe konto pod tą samą nazwą.

Uzi

Serwus, jakoś po najmniejszej linii oporu idzie Wam to "podbijanie" forum. Żadnych murzynów, żadnych fanek Wentylka i żadnych ciekawych dyskusji - nuda, innymi słowy.

_Ja_

Czyzby Wentyl nie mial już żadnych fanek??

Niemożliwe... Przeciez cuda się nie zdarzają...

elvea

Ma, ma, na pewno ma. Siedzą pewnie w okopach, albo zabunkrowały się w kościelnym chórku i klaszczą w rytm Rubika.

W końcu jednak uruchomią pospolite ruszenie, chwycą klawiaturę w dłonie, następnie zaczną stukać, wyobrażając sobie, że to właśnie one są klawiszem prywatnej klawiatury Wentylka. I stuka je. Stuka je mocno. Stuka, ile wlezie.

użytkownik usunięty
_Ja_

Ja, z tymi klawiszami to było mocne:)

ocenił(a) serial na 3
_Ja_

No, no;P
Tylko, kurcze coś się boją wyjść z tego podziemia. Albo - stukają, są stukane, itd, aż z rozkoszy zapominają wysłać.

ocenił(a) serial na 6
elvea

To jak z tą grupką? Ja pierdziu toż na tym Filmwebie jakiś Podziemny Krąg, czy inne nieczystości.
Jakiegoś lidera duchowego pod zmienioną nazwą macie? Kult anty Wenthwora?

Maticzek

Przyjdzie do was kiedyś w nocy ten straszny, przymrużony Wentfort i was zje, tak po nim jedziecie.

Podobno mnisi tybetańscy mają żółte oczy... A ty, a ty?

ocenił(a) serial na 6
Norton

Chłopcy się okopali i ...pospali!:P A wróg nie śpi!:P

ocenił(a) serial na 3
Mims

Tak, my walczymy w dzień, a Mims razem ze sową czuwa w nocy. Jednym słowem - oni już są na straconej pozycji.

Mims

Nie pospali, tylko popili... Znając mnie już trochę, powinnaś się domyślić, że trzęsą mi się ręce, jeśli nic w Piątek nie wypije, o tych innych przyjemnościach nawet nie wspominając...

ocenił(a) serial na 6
_Ja_

To było za bardzo oczywiste, żeby o tym wspominać, Adaś!:P
Każda pozycja jest dobra, Uzi, grunt, żeby wygodnie było!:P

ocenił(a) serial na 3
Mims

Dziewica, a o pozycjach gada. Ja Cię kręcę... ;-)

ocenił(a) serial na 6
Uzi

Młody jesteś Uzi, co Ci bedę tłumaczyć!?:P

ocenił(a) serial na 3
Mims

;-)

ocenił(a) serial na 6
Uzi

;) i wszystko jasne:P

Mims

Masz mnie za alkoholika? No, to jest nas dwoje.;-)

ocenił(a) serial na 6
_Ja_

Jeśli już sam na to wpadłeś, to jeszcze jest nadzieja!:P

Mims

Dla mnie, czy dla Ciebie?;-)

ocenił(a) serial na 6
_Ja_

Dla Ciebie, ja mam inne nałogi:P

Mims

No, jeżeli sama na to wpadłaś, to jeszcze jest nadzieja...;-)

ocenił(a) serial na 6
_Ja_

Za późno!:P Jestem zgubiona!:P

ocenił(a) serial na 3
Maticzek

Ja jestem liderem - choć nie zostałem wybrany demokratycznie, bo liderem nazwał mnie @maciek33 (gorąco pozdrawiam), szef grupy rebeliantów. A Ty drogi @maticzku, z racji tego, żeś dawny kumpel, nie musisz wypełniać punktów od Sowy - choć tatuaż, jak najbardziej byłby na miejscu.
Pozdrawiam:-)

Czekam na fanów!!Grr.

ocenił(a) serial na 3
Uzi

Aha - liderem klubu anty-wentwortha jest @Ja.
Ja jestem liderem tylko na tym forum, bo maniacy prisona tego ode mnie oczekują. Sami tego chcieli. Więc, czemu miałbym nie skorzystać? Wszyscy się nas boją - nawet modzi i admini, jest super;-)

Pozdrawiam.

Aha, nasz plan wygląda mniej więcej tak:
(o ile się Wam jeszcze nie znudziło)
Niech każdy członek GTW założy conajmniej jeden temat tu na forum (ale tak żeby modzi nie usunęli). W tym celu musimy jak najszybciej nabiujać posty w nowopowstałych tematach - oni wtedy jak widzą duużo komentarzy - nie usuwają. Ważne: niech tematy mają sens, bądź są choć trochę zabawne. Niech wszystkie traktują bardziej lub mniej poważnie o serialu i W. Millerze. Najlepiej jak każdy założyciel napisze jaką piastuje pozycję w GTW.
To narazie na tyle. Poczekajmy na resztę. Się jakoś zgadamy.

Kto jest za?
(głosujcie: tak; nie)

Uzi

Nie jestem liderem żadnego antywentylkowego klubu. Możecie zabrać mi odznakę, kartę członkowską, nawet rentę. Nie bawię się w takie rzeczy. Przekazuje Ci władzę zwierzchnią, gdzie tam se tylko chcesz... Au revoir.