PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 224 tys. ocen
7,6 10 1 224128
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

1.2 sezon bardo dobry.
Ale 3 to już kompromitacja nie wspominając o 4...
3 sezon wszystko opiera się na " RYBAKU " Więzieniu..
I to jest największa głupota jak się okazało.. Babka ta czarna która była złym charakterem pracowała dla FIRMY Chcieli wyciągnąć rybaka z więzienia i nasz główny bohater miał w tym pomóc. I teraz uwaga ALE PO CO?! Jak się okazało w 4 sezonie ten rybak nie był kompletnie do niczego nikomu potrzebny xD Bo General dobrze wiedział gdzie jest Scyla I była dobrze schowana,nie było żadnych problemów.
Więc ja się pytam po co te całe podchody z tym rybakiem, po co ten sezon z więzieniem w Panamie. To właśnie przez to że General chciał wyciągnąć Rybaka stracił ją haha. Mieli spokój, ciszę nikt nie wiedział o istnieniu Scyli to postanowili namówić głównego bohatera by wyciągnął Rybaka to chyba logiczne że główny bohater odkryje kim jest i po co to wszystko skoro Firmie na nim tak zależy. FIRMA sama doprowadziła do swojego upadku. Głupota tego serialu, I scenarzysty.. Mieli by w dupie naszego głównego aktora, zostawili by go tam w spokoju i nie byłoby żadnego problemu, nigdy by się nie dowiedział że tam jakis Rybak z mapa jest haha.

Generalnie ten serial od 3,4 sezonu to totalna głupota ja w pewnym momencie już kibicowałem FIRMIE bo główny bohater był wkurzający do bólu.. zawsze miał plan,zawsze przechytrzył kogoś, zawsze miał plan B. No fantazja mocna.. Potrafił zrobić coś z niczego.. Ja rozumiem że można znać się na wielu rzeczach.. Ale tutaj zrobili z głównego bohatera chłopaka który się na wszystkim zna.. No nie oszukujmy się jest to nie realne.. Aż to irytowała, czułeś zazenowanie oglądając..

4 sezon to już jest wręcz kabaret. A najlepsze to jest to że koles który w 1,2 sezonie pracował dla firmy mordował każdego, złożył zeznania potem w sądzie przyznał się do wszystkiego i co on robi w 4 sezonie?
Gubernatorem został hahaha
No to już jest parodia haha.
Chłop przyznaje się do setek zabójstw w sądzie, przed kamerami w 2 sezonie.
A w 4 sezonie na koniec jest gubernatorem hahahaha.
Co za bajki.

Ogólnie 3,4 sezon to istny kabaret
Więcej czułeś zazenowania niż frajdy z oglądania. 1,2 jak najbardziej okej..
Ale reszta to fantazja na siłę zrobiona.

To ile razy główny bohater ratował każdego to nawet Batman,Spiderman takich wyników nie mieli haha.

użytkownik usunięty

Tak jeszcze dopisze ze z samego 3,4 sezonu można by było pisać połdnia jakie tu są absurdy i wymieniać, wymieniać..

Jak chociażby zabieranie kart każdemu pracownikowi FIRMY takie rzeczy to nawet w bajkach ciężko wymyślić..  w jaki sposób, I z jaką łatwością to robili haha.

Nie wspominając o tym ile razy ich ganiała policja przez te wszystkie sezony to policjanci chyba ślepakami zawsze strzelali, I czarne charaktery z firmy ze żadnego z głównych aktorów nie zabili.

użytkownik usunięty

.