Stał by się jednym z najlepszych seriali wszech czasów, a tak tylko jest dobry.
Trzeci i czwarty sezon był pomyłką. Rewelacyjny pierwszy sezon i bardzo dobry trzeci...
No pewnie pomylił się, bo ten 3 rzeczywiście beznadzieja. Obejrzałam 3 odc i zrezygnowałam. Za to pierwsze 2 sezony - majstersztyk!
Mi tam się czwarty sezon podobał. Lubię takie wątki, gdzie się zbiera i planują.
1 i 2 sezon naprawde swietne . 3 w dalszym ciagu calkiem niezly. Za to 4 tylko na początku był fajny. To już było od poczatku wiadomo ze ten agen ich wybzyka :P. Strasznie dziwny byl ten 4 sezon...i smierć Skofilda na końcu w ogole mi nie pasuje..
Nie stałby się, bo ludzie zaczęliby się zastanawiać czym jest w ogóle ta FIRMA i dlaczego ten wątek nie został rozwinięty. Dwa ostatnie sezony były potrzebne a całość zakończona została wtedy kiedy po prostu skończyły się pomysły i formuła serialu była wyczerpana. Wiedzieli kiedy dać sobie spokój, w przeciwieństwie do twórców "Zagubionych" np.
Świetny komentarz dla osób jak mantra powtarzających, że Prison Break powinien zakończyć się na drugim sezonie. Proponuję przybić to wirtualnym młotkiem na wirtualnej tablicy korkowej filmwebu.
Jak wspomnial Sebu - te sezony byly potrzebne. Problem w tym, ze 1 i 2 sezon to masakra, cos niesamowitego a 3 i 4 sa jedynie dobrymi sezonami.