PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 224 tys. ocen
7,6 10 1 224210
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Moze ktos poleci jakies inne ciekawe seriale! o Lost'cie proponuje juz nie pisac (choc nie wciagnalem sie ani troche:)!
Inny jaki jeszcze znam to Invasion (tez sie nie wciagnoiłem - ale kilka odcinków obejrzalem - ehh ksiązka duzo lepsza!)

ocenił(a) serial na 7
wojtek_w

ja lubie ogladac THE SOPRANOS [gangsterka]
ALIAS [sensacja - taka naiwna dosc, ale nawet fajne]
gotowe na wszystko [komedia]
MY NAME IS EARL [bombowa komedia.... ]

jak cos przyjdzie mi na mysl to napisze.
o Lost nie bede pisal ;P

ocenił(a) serial na 10
reaper

THE SOPRANOS oczywiscie znam i polcam jesli ktos nie zna! a co do nastepnych, chetnie sprawdze - dzieki!!

wojtek_w

Polecam "Grey's Anatomy" w Polsce znany pod tytułem "Chirurdzy" - jak dla mnie najlepszy serial po Prisonie. Każdy kolejny odcinek trzyma poziom. Gorsze odcinki zdarzają się, ale żadko. Polecam też "24" i "Veronica Mars". "Veronica Mars" jest typowym serialem przeznaczonym dla osób w przedziale wiekowym od 15 do 25 lat, troche głupawy, ale laska występująca w głównej roli powala na kolana.

ocenił(a) serial na 8
Maro_2

Oczywiscie ze Soprano!Ale polecam takze serial Weeds-narazie jest tylko jedna 10 odcinkowa seria,ale przyjemnie sie oglada!

wojtek_w

Ja Proponuję Supernatural ( coś w stylu The X Files)
http://www.filmweb.pl/Film?id=225833 [www.filmweb.pl/Film?id= ...]

ocenił(a) serial na 9
wojtek_w

Jeśli chcesz się pośmiać "Friends" (klasyka, nie znam osoby, której by nie rozśmieszył), a dla podniesienia adrenaliny gorąco polecam "24" (najlpeszy serial, jaki dane mi było oglądać; rewelacja).

wojtek_w

Ja polecam swietne "Six Feet Under","Sex and the City",The Sopranos",
"Will and Grace",oczywiscie "Friends",no i moge takze dodac "Supernatural" oraz "Epitafios".

johndorian1984

w takim razie soprano i losta pomijam. proponuje: twin peaks, bad of brothers, monk, nowhere man, millennium, x files, carnivale, dark angel, brimstone, little britain, blackadder. z nowszych rzym moglby byc troszke lepszy. chyba ze jeszcze dodam jakies bajeczki i krotkie seriale: joey, the simpsons. mysle ze masz w czym wybierac.pzdr

ocenił(a) serial na 10
Gobblin

ja ze swojej strony polecam "ROME" , "POINT PLEASANT" i "THE 4400"

ocenił(a) serial na 9
PjoTreG

Ja polecam DEADWOOD. Serial bezbledny. Oprucz tego ROME, CARNIVALE, NIP TUCK, SOPRANOS, 24, GOTOWE NA WSZYSTKO.

ocenił(a) serial na 4
Tomashi_2

Ja ze swojej strony polecam serial Monk, Smallville i oczywiście Battlestar Galactica