Udało mi się zdobyć do tej pory 20 odcinków, myślałem że na tym się skończy, ale coś tu czytam o kolejnych... ile odcinków ma mieć ten serial i kiedy emisja kolejnych? Będe wdzięczny za odpowiedź. Serial jest genialny ;]
pierwszy sezon ma 22 odcinki w poniedzialek tj 15 maja odbedzie sie premierowy 22 odcinek Prison Break, aktualnie na torrentach jest dostepny 21 odcinek.
pozdr.
Dzięki za info;] Mam tylko nadzieję, że nie planują kolejnego sezonu - bez przesady serial jest genialny ale niech go nie rozdmuchują do rozmiarów dynsatii.... ;]
Ale już na wolności więc będzie to jak nowy serial tyle że z ulubionymi bohaterami :)
i moim zdaniem serial juz nie powinien w 2 sezonie nosic nazwy "Prison Break" bo poprostu nie bedzie on pasowal do ogolu serialu no bo co sie ma ucieczka z wiezienia do zycia wiezniow poza nim ?? ale wiem nie zmiena tej nazwy bo ta nazwa juz jest wpojona w nasz umysl i od razu jak uslyszycie lub przeczytac PB to wiadomo o co chodzi :D
Nie, serial niech nadal nazywa sie Prison break. Inna nazwa wogole nie wchodzi w gre. Ja tylko mam nadzieje że skończy na 2 sezonach chyba że 2 sezon bedzie rownie swietny jak jego poprzednik, a genialne pomysły nie skończą sie tylko na 2 sezonach.
ps. odwiedźcie www.pb-foxriver.blog.onet.pl