PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 224 tys. ocen
7,6 10 1 224229
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Udało mi się zdobyć do tej pory 20 odcinków, myślałem że na tym się skończy, ale coś tu czytam o kolejnych... ile odcinków ma mieć ten serial i kiedy emisja kolejnych? Będe wdzięczny za odpowiedź. Serial jest genialny ;]

ocenił(a) serial na 10
_dominic_

pierwszy sezon ma 22 odcinki w poniedzialek tj 15 maja odbedzie sie premierowy 22 odcinek Prison Break, aktualnie na torrentach jest dostepny 21 odcinek.

pozdr.

ocenił(a) serial na 8
tomi676

Dzięki za info;] Mam tylko nadzieję, że nie planują kolejnego sezonu - bez przesady serial jest genialny ale niech go nie rozdmuchują do rozmiarów dynsatii.... ;]

ocenił(a) serial na 8
_dominic_

No to musze Cie zmartwic. Bedzie sezon 2 na 100%.

ocenił(a) serial na 8
Misiek_5

Ale już na wolności więc będzie to jak nowy serial tyle że z ulubionymi bohaterami :)

ocenił(a) serial na 10
gongor

i moim zdaniem serial juz nie powinien w 2 sezonie nosic nazwy "Prison Break" bo poprostu nie bedzie on pasowal do ogolu serialu no bo co sie ma ucieczka z wiezienia do zycia wiezniow poza nim ?? ale wiem nie zmiena tej nazwy bo ta nazwa juz jest wpojona w nasz umysl i od razu jak uslyszycie lub przeczytac PB to wiadomo o co chodzi :D

ocenił(a) serial na 9
_dominic_

Nie, serial niech nadal nazywa sie Prison break. Inna nazwa wogole nie wchodzi w gre. Ja tylko mam nadzieje że skończy na 2 sezonach chyba że 2 sezon bedzie rownie swietny jak jego poprzednik, a genialne pomysły nie skończą sie tylko na 2 sezonach.

ps. odwiedźcie www.pb-foxriver.blog.onet.pl