Zaczeło się od "Zagubionych". Na forum "Zagubionych" zobaczyłam czyjąś wypowiedz że "Prison Break" jest lepsze. No więc skusiłam się i dziś obejrzałam 1 odcinek i musze powiedzieć że jestem pod wrażeniem... naprawde muszę przyznać, że fabuła jest znakomita. A szczegulnie ten numer z projektem zrobionym jako tatuaż na ciele Michaela.
BARDZO DOBRY SERIAL!!!! POLECAM GORĄCO!!! POZRO!!! :D
Hmmm niech pomysle gdzies tam sie wypowiadalem na ten temat, byc moze akurat moze przeczytalas moaja wypowiedz, jezeli tak to polecam sie na przyszlosc :)
u mnie tez zaczęło sie od losta ale troche inaczej trafiłam na PB. Mianowicie szukałam na DC nowego odcinak Zagubionych i jeden gościu właczył mi sie na prv i powiedział żebym obejrzała to. Więc ściągnęłam pierwszy odcinek, a potem drugi i kolejny... Tak wiec dziekuje koledze z DC :)
ja tak samo na forum losta wszyscy wychwalaja prison break.. myslalam ze jakas klapa i guwno.. obejzalam kilka pierwszych zeby miec jakie takie pojecie, a tu zaskok to jest genialne!! co kolejny odc. koncze z geba na podlodze..;]
a co do tatuazu... troche niemilo co on potem zrobi taka wielka pamiatka po przekrecie zycia..;];] ale pomysl swietny wszystko takie zawiklane:
potrzebuje sruby do zrobienia czegos zeby zrobic cos, wiec od jednego pozycza to od innego tamto, ale zeby to pozyczyc to ..itp..;] doobre dawno nie widzialam czegos takiego;]
W moim przypadku też zaczęło sie od Lost, potem wizyty na forum, pierwsze porównania, że PB jest lepsze. Więc w końcu postanowiłam sprawdzić, co to. Po pierwszym odcinku wiedziałam już, że to będzie dłuższa znajomość...