PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 224 tys. ocen
7,6 10 1 224210
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Zaczeło się od "Zagubionych". Na forum "Zagubionych" zobaczyłam czyjąś wypowiedz że "Prison Break" jest lepsze. No więc skusiłam się i dziś obejrzałam 1 odcinek i musze powiedzieć że jestem pod wrażeniem... naprawde muszę przyznać, że fabuła jest znakomita. A szczegulnie ten numer z projektem zrobionym jako tatuaż na ciele Michaela.
BARDZO DOBRY SERIAL!!!! POLECAM GORĄCO!!! POZRO!!! :D

ocenił(a) serial na 10
blog_zamkniety

Hmmm niech pomysle gdzies tam sie wypowiadalem na ten temat, byc moze akurat moze przeczytalas moaja wypowiedz, jezeli tak to polecam sie na przyszlosc :)

ocenił(a) serial na 7
yatamanek

u mnie tez zaczęło sie od losta ale troche inaczej trafiłam na PB. Mianowicie szukałam na DC nowego odcinak Zagubionych i jeden gościu właczył mi sie na prv i powiedział żebym obejrzała to. Więc ściągnęłam pierwszy odcinek, a potem drugi i kolejny... Tak wiec dziekuje koledze z DC :)

ocenił(a) serial na 10
blog_zamkniety

Po obejrzeniu 6 epizodu zapomnisz o LOST-GWARANTUJE !!!!!!!!!!

Wojtek_dpo

ja tak samo na forum losta wszyscy wychwalaja prison break.. myslalam ze jakas klapa i guwno.. obejzalam kilka pierwszych zeby miec jakie takie pojecie, a tu zaskok to jest genialne!! co kolejny odc. koncze z geba na podlodze..;]
a co do tatuazu... troche niemilo co on potem zrobi taka wielka pamiatka po przekrecie zycia..;];] ale pomysl swietny wszystko takie zawiklane:
potrzebuje sruby do zrobienia czegos zeby zrobic cos, wiec od jednego pozycza to od innego tamto, ale zeby to pozyczyc to ..itp..;] doobre dawno nie widzialam czegos takiego;]

ocenił(a) serial na 10
blog_zamkniety

W moim przypadku też zaczęło sie od Lost, potem wizyty na forum, pierwsze porównania, że PB jest lepsze. Więc w końcu postanowiłam sprawdzić, co to. Po pierwszym odcinku wiedziałam już, że to będzie dłuższa znajomość...

Nessee

Ja już nie wiem co to jest "Lost" :D Prison rządzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!