PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224919
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Jezeli na swiecie powstają takie odcinki jak 4x16 Prison Break to ciebie nie ma!

Aye Aye Captain...!

Bobey

normalny jestes ze o Jezusie piszesz ?wiesz że PB ma ograniczenie wiekowe a masz z 14lat . Odcinek przewidziale ze matka Scolfielda ma scylle.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Bobey

jaki idiota jezusa wzywa ,odcinek spoko..................

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 9
yyy_

haha moge tez wezwac jahwe, wotana, siwe, wiszne, allaha, zeusa, atene, apollina i artemide

ocenił(a) serial na 8
Bobey

Na PB możesz bluzgać cwelu ale co masz do Jezusa

Mathias_13cool

ja mam np. to, że jest to bajeczka dla dużych dzieci tak jak inne wyżej wymienione. dla mnie wszystkie są na równi z koziołkiem matołkiem, kłapouchym, smerfami itp;)

ocenił(a) serial na 7
dyerjaymaker

Jezus nie istnieje :D

ocenił(a) serial na 8
fuck_yeah

ale co to ma wspólnego z Jezusem

ocenił(a) serial na 6
fuck_yeah

oczywiście inteligencie, że nie istnieje, ale istniał, a jeśli masz jakies wątpliwości to poczekaj trochę w gimnazjum pani na historii wam o tym powie.

ocenił(a) serial na 9
Bobey

Idź się leczyć póki nie jest za późno. I poproś rodzicow, zeby Ci na 9-te urodziny kupili radio, a nie telewizor czy komputer...

ocenił(a) serial na 8
robi10

Do kogo to było?

Bobey

Żałosne. Po co wywoływać Jezusa na daremno? Dekalogu nie znasz?

Może dla WAS NIEKTÓRYCH nie istnieje Jezus Chrystus, ale dla innych ON ma znaczenie, więc się nie wypowiadajcie.

ocenił(a) serial na 8
bamboleo70xd

Zgadzam się w 100% z wypowiedzią bamboleo70xd

ocenił(a) serial na 9
Mathias_13cool

Matthias masz dopiero 13 lat, ja gdy mialem tyle lat co ty bylem taki jak ty, tzn upieralem sie ze kosciol ma zawsze racje i Jezus jest synem bozym. Nawet w wieku 14 lat (3 lata temu) na filmweb komentowałem rozne rzeczy i ktos nawet napisal cos na Jahwe i ja napisalem ze to grzech i zeby sie wyspowiadal i mnie wysmiali wszyscy, i teraz jak na to patrze to mi sie niedobrze robi, ale zobaczysz, pozyjesz i ci wiara przejdzie, musisz dojsc do rozsadnego wieku.

Bobey

Agnitum śmieszny jesteś. Rozbawiłeś mnie do łez. Szczególnie stwierdzenie "odpowiedni wiek".

I tutaj kłania się jednoznaczna rzecz. Nie rozumiesz pojęcia WIARA. Jeżeli ktoś naprawdę wie, co to znaczy to nigdy się tego nie pozbędzie.

ocenił(a) serial na 8
bamboleo70xd

Po 1 - Z czego wnioskujesz ,że mam 13 lat (Po nicku?)
Po 2 - Nieważne ile się ma lat (możesz wierzyć w co chcesz - wiek nie ma nic wspólnego)
Po 3 - Skoro Cię wyśmiali i przestałeś wierzyć to zbyt mocno nie wierzyłeś
Po 4 - Każdy wierzy w to co uważa za słuszne
Po 5 - Wiara to nie gorączka (nie przechodzi)
Po 6 - Nie przekręcaj nicków

ocenił(a) serial na 10
Bobey

A co w 4x16 Ci nie pasuje? Podaj jakieś sensowne powody, a nie jedno bezsensowne zdanie :|
Najlepsze zdanie w tym odcinku? "It was my son." :D
Bardzo ładnie poprowadzili ten film, mam nadzieję, że nie spieprzą tych ostatnich 6 odcinków :)

keslaw123

4x16 to jak dla mnie zbiór pustych akcji. Nic się nie działo, czego bym nie przewidział. Gretszen pewnie przeżyje - a jak. Na końcu się okaże, że Generał to tak naprawdę ojciec Michaela a Aldo Burrows to ojciec lincolna

ocenił(a) serial na 10
Blancos

Tak sobie wmawiaj dalej, 50% osób tutaj mówi, że wszystko przewiduje, a w rzeczywistości szczęka im opada jak się zmieni nagle akcja.

keslaw123

Przewidziałem większość akcji i przewiduję dalej. Nie czytam spoilerów a mimo to, nic mnie nie zadziwia. To, że Self jest zdrajcą, domyśliłem się już jak się dowiedział ile kosztuje na runku Scylla. W 1 sezonie serial był nieprzewidywalny, w drugim także, w trzecim większość się dała przewidzieć a w 4 to tylko gra na ludzkiej inteligencji. Jednym słowem - Badziewie.

ocenił(a) serial na 9
Blancos

Tutaj większości osób opadają wargi, ponieważ źle przewidzieli dany odcinek, ponieważ przypuśćmy, że ktoś przewidział, że Michael umrze, a scenarzyści tak poprzekręcają wszystko, że wyjdzie na to, że nieżyjąca matka Michael'a dokona aborcji gdy ten ma 30 pare lat i zniknie! Doslownie tak tu jest wszystko popieprzone.

Bobey

Drogi Aqunitum,
sam przyznaj, że 4 sezon jest naprawdę przewidywalny. Oprócz paru bzdur, których sam Scofield by nie przewidział, nie czytając scenariusza, to ten cały serialik już się daje przewidzieć, a nawet nakłania do tego.

W 1 sezonie nie dało się aż tylu akcji przewidzieć. Ucieczka, ciągła zmiana biegu akcji.

Nie mówie tego tylko dla prowokacji, ale tak jest.

ocenił(a) serial na 6
keslaw123

Owszem szczęka opada na sam widok jak zaczyna się akcja odwracać, już nie mają co wymyślać, pierwsze 2 sezony były OK, teraz już tylko na siłe wymyślanie i proby zainteresowania. Serial zszedł na psy i niedługo porównamy go do Mody na sukces jak bedzie mial już 2000 odcinków a i akcja wciąż będzie zaskakiwała - nie w pozytywnym tego słowa znaczeniu...

ocenił(a) serial na 10
Bobey

mozesz zobaczec ten odcinek na stronie www.ch131.com i wiele innych filmow i seriali.Polecam

ocenił(a) serial na 9
anettevip

Blancos o co ci chodzi? Przeciez ja jestem jakby po twojej stronie, ja tez uwazam, ze 4 sezon jest beznadziejny, doslownie. Wszystko jest naciągane na maksa, jest napięcie, ogląda się przyjemnie, ale podczas oglądania odczuwam, że ktoś mnie rucha od tyłu, takie sztuczne wywolywanie emocji u widza. 4 sezon jest FATALNY.

Bobey

Masz naprawdę nieziemskie fantazje. Poproś dziewczynę to może ją spełni.

ocenił(a) serial na 9
dowszystkiegocosieda

wolales mnie?

Bobey

Jestem dziewczyną jakby mój nick mylił czy coś :P i nie dzieki nie znamy sie zbyt dobrze lol