PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224919
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Jest coś lepszego??

ocenił(a) serial na 8

Jeśli ktoś uważa 1 sezon Prisona za fenomenalny niech biegiem zaczyna zassysać serial Dexter. Nareszcie konkurent!

ocenił(a) serial na 6
gongor

ciekawy?a moze tak w skrocie(wielkim:))o czym jest?

ocenił(a) serial na 10
cruel6

Może nie konkurent bo w zasadzie wątpie by kiedykolwiek jakikolwiek serial przebił poziomem I sezon Prison Break ale przyznaje Dexter jest w czołówce najlepszych seriali i warto go obejrzeć.

Abruzzi

Oglądałem "Dextera" w przerwie Prisona, musze przyznać ze z tych wszystkich dostepnych seriali ten prezentuje sie nawet nawet, świetna postać i ciekawe rozwiązania, można z całą pewnością polecić, mimo iż Prison Break to nie jest to i tak ciekawy:)

ocenił(a) serial na 10
Abruzzi

Ale Prison Break NIE skończył się na pierwszym sezonie, więc konkurentów ma wielu.
Dexter fabularnie zabija, ale Michael Hall... Przecież on ani psychopatyczny nie jest, ani nie gra dobrze...

uzi_3

Michael Hall nie gra dobrze? chyba żartujesz, dla mnie jest rewelacyjny!

gongor

Zgadzam się!
Prison break wciąga i jest bardzo dobrym serialem (jestem terez bartedzo wciagnięta!), ale można mu wytknąć kilka minusów (jak często wymuszone zdarzenia, zbyt krystalicznie dobry główny bohater, wyraźna "serialowść" w prowadzeniu akcji), a Dexter to sama smakowitośc :D wg mnie najlepszy serial jak widziałam i zupełnie nowa jakość, jest bardzo oryginalny .... och och och jak nie mogę sie doczekać kolejnej serii ! :D
Chociaż nie określiłabym Dextera jako konkurenta dla PB, bo to jednak inny gatunek. Ale w gatunku "serial" Dexter jednak u mnei wygrywa.

gongor

cos mi sie wczoraj o uszy obiło z tym nowym serialikiem. olałem to,ale skoro tu w takich samych super lewatywach;) sie rozpisujecie to sobie juz zasyssam.chyba sie znacie skoro prison b. sie wam podaba.
a pomyslec ze jeszcze pare misiecy temu wykładałem na każdy serial.
ale po pierwszym odciknku prisona mnie wciagneło jak w naług(kolejny:P)
teraz mam juz dwa(drugi dość sympatyczny to "heroes")..Nóż cóż..moze bede miał trzeci:)pozdro dla wszystkich miłosników ucieczek przed policją(tak tak mowa tu o HWDP:P)
--->na baze

ocenił(a) serial na 8
inlegal

O konkurencji myślałem w sensie - serialu który jest naprawde dobry! Tematyka oczywiście jest zupełnie inna ale innowacyjność w obydwu jest niesamowita. Dexter wymiata! Looknicie!

gongor

Jak i gdzie można ściągnąć odcinki tego serialu?

ocenił(a) serial na 9
gongor

"Jest coś lepszego??"

np. Twin Peaks, 24, Nip/Tuck.

gongor

to może być spoko ale nic nie przebije serii" Lost "

ocenił(a) serial na 10
gongor

Swieze forum http://forum.prisonbreak.org.pl/

ocenił(a) serial na 3
Sawyer_5

Dexter jest świetny ale Prisona nie przebije!!!!