Czy ktoś może mi powiedzieć co właściwie się z nim stało?? Oglądam serial uważnie, ale to widocznie przeoczyłem (mój błąd). Jeżeli ktoś ogląda ten serial, to wie co się wydarzyło i może mógłby mi napisać, bo w sumie to przyzwycziłem się do niego (choć nie widziałem go już dość dawno). Czekam na komentarze:)
spojler - nie czytac, jesli nie ogladaliscie!
kolo 10 odcinka chcial zalatwic t-baga, ale mial te swoje swiete objawienia i postanowil mu darowac. t-bag wykorzystal sytuacje i go troche podzgal - abruzziego zabral helikopter medyczny i wiecej nic o nim nie bylo ;]
trzeba przyznać, że to był mega kwas - bardzo lubiłem postac Abruzziego, najprawdopodobniej były jakieś zgrzyty z producentami czy coś? no i się go pozbyli...może nie definitywnie:-)
To, że T-Bag się nim zajął to wiedziałem. Nie wiedziałem natomiast czy przeżył, czy nie. Ale na imdb.com na stronce o aktorze grającym Abruzziego jest w filmografii Prison Break odnotowane, że bierze on udział w odcinku The Key. Może to będzie tylko jakiś flashback. Mam nadzieję, że twardy gangster będzie nam dalej towarzyszył w ucieczce.
Dla chętnych podaję link do tej stronki:
http://www.imdb.com/name/nm0001780/ [www.imdb.com/name/nm000...]
A aja myśle,że nie zrezygnuja z tej wypasionej postaci!
Kolo rzadził na maxa!Wróci napewno i to w najmniej oczekiwanym momencie!
mam nadzieje,że Micheal zadziała cos więcej z panią doktor!
Dokładnie tak oglądałam już 19 jakiś czas temu i rzeczywiście Abruzzi wraca. co prawda pozbywa się swoich koszmarnych włosów (jak dla mnie całkiem całkiem wygląda;P) i niby jest odmieniony. Ale ja jakoś po jego telefonach w to nie wirze;)
Acha co do Michaela i Sary to rzeczywiście akcja troche przyspieszy, ale skończe już s opowiadaniem, bo przeciez fani nie lubią spojlerów:P