PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224914
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Kogo byś ocalił?

ocenił(a) serial na 10

Zapraszam do mnie na ciekawy temat o 2.serii Prison Break;] No właśnie-kogo byś ocalił!?;)

ocenił(a) serial na 10
Pita

Przede wszystkim Johna Abruzzi który niestety już nie żyje. Chciałbym by przeżył także T-Bag (choć to mało możliwe) i Haywire a z pozytywnych bohaterów Michael. Reszta na czele z nudnym Lincolnem może zginąć.

ocenił(a) serial na 10
Pita

ja bym ocalił abruzziego, kellermana, sarę, michaela i sucre to są wypasieni aktorzy muszą przeżyć!!! pozdro :D

ocenił(a) serial na 10
Pita

Jak znam życie to pewnie i Michael i Lincoln przeżyją. Osobiście uważam że wielka strata to śmierć Ambruzziego bo chciałam żeby żył. Mogli by ocaleć jeszcze z uciekinierów Sucre i Patoshik. A spoza grona Ósemki z Fox River to chętnie bym pooglądała jeszcze Sarę i Kellermana i może Alex wyjdzie z postrzału????...

ocenił(a) serial na 7
skipi

ja również bardzo żaluję że Abruzzi już nie żyje... :( jedna z moimch ulubionych postaci. A przeżyć powienien Michael, Kellerman, pewnie T-Bagowi się uda, Sara no i Sucre, a tak w ogóle to jeszcze Lj, Lincoln, Mahone... itd :P

ocenił(a) serial na 8
Fluorescent

wedlug mnie smierc abruzziego to najwieksza chamuwa w calym serialu... teraz moim ulubionym bohaterem jest T-bag dlatego powinien przezyc. ocalilbym jeszcze twennera bo jakos go polubilem mimo ze judasz Sare, Mahona, Nicka(tego z pierwszej serii) i Veronike.a kelerman i Bellick niech ida sie jebac... I jeszcze Michel musi przezyc no i Sucre a niech Lincolna powiesza z jaja...LJ tez ciota:PP

Pita

jak znam życie do końca serialu dożyje michael-choc zaczyna mnie wkurzac bo wszystkich przeprasza- z założenia przezyc ma tez linkolni i pewnie Sara, reszta to niewiadoma ale ja bym chciała żeby już nikt nie umierał...

ocenił(a) serial na 10
Pita

Powinien przeżyć Michael i Sara. reszta do domu...

ocenił(a) serial na 9
Pita

ja dochodze do wniosku, ze tam po kolei wszyscy zginą, zostanie michael, sara, lincoln no i sucre musi zostać...

Szkoda mi strasznie weroniki i abruzziego

ocenił(a) serial na 10
Pita

ja napewno ocalilbym T-Baga bo jest gosc odjechany fest ;P mam nadzieje ze nie zginie lecz biarac pod uwage duza liczbe ofiar w tym serialu moze nie przezyc ^.^

ocenił(a) serial na 9
Pita

W pierwszej kolejności T-Baga bo to moja ulubiona postać, oraz Michaela i Sarę. Po obejrzeniu 13 odcinka 2 serii do tego grona dołączam Bellicka hehe, jakby szybko zginął to by to było niesprawiedliwe conajmniej.

ocenił(a) serial na 9
Pita

...pewnie i tak przeżyje ale w PB nigdy nic nie wiadomo...

...żeby przeżyła Nika i jej piękne ciałko bo chętnie bym je jeszcze zobaczył...

...myślę że oglądalność PB wzrosła by o 50% jeżeli główną rolę zamiast Michaela grała własnie Nika ze swoim Ukraińskim akcentem hahaha....

...pozdrawiam...