Osobiscie bylem podjarany lostem widzialem pierwszy sezon i myslalem ze jes tto najlepszy serial jaki ogladalem eVer.Wczoraj zaczolem ogladac z ciekawoscie Prison break i mozna powiedziec ze mnie rozpier.... Lost sie do tego nie umywaa!!!!!
Tak samo było ze mną!
Lost na początku był bardzo ciekawy, z czasem zrobi się coraz bardziej nudny.Ale mimo wszystko nadal jest dobrym serialem.
Prison Break jest rewelacyjny od samego początku aż do 15 odcinka.Napięcie i akcja wzrasta z każdym odcinkiem.Mam nadzieję, że to się nie zmieni.
Prison Break the best!!!
A wiecie wogole o co chodzi w LOST ?? :D:D bo ja nie zabardzo a PRISON BREAK to jest majstersztyk! mam juz 15 odc i jak narazie to tylko 1 byl slabszy ... !
ogladalam pare odcinkow Prison Break i LOST dla mnie rzadzil i nadal rzadzi :) Wole takie zagadki niz kryminalne seriale!!
Wszyscy, którzy narzekają na LOST nie widzieli z pewnością 17 odcinka drugiej serii. A co do "Prison Break" to nigdy tego nie oglądałem, ale widzę, że ma on bardzo pozytywne opinie. Może skuszę się ściągnąć pierwszy odcinek.
Gdy ściąniesz pierwszy odcinek niewiele Ci to da.... Do 3 odcinka niewiele wiadomo, wszystko jest pomieszane, dziwne...... dopiero po 3 odcinku robi sie ciekawie, wszystko zaczyna się układać.
Rzeczywiście ..... ostatnio Lost dało dupy (17 odc. był świetny).... Prison Break za to cały czas trzyma w napięciu
i znowu spór co jest lepsze...kazdy ma swoj gust.te dwa seriale roznia sie od siebie i nie wiem czy mozna je za bardzo porownywac-nie wiem nie znam sie na tym.Dla mnie obydwa sa rewelacyjne,a np dla mojej mamy najlepszym serialem jest "M jak miłość" i nie da sie jej namowic zeby obejrzala chociaz jeden odcinek innego serialu (no moze poza tymco sie dzieje w szpitalu).zawsze komus bedzie sie podobalo cos co nie podopa sie tobie i na odwrót
wlasnie obejrzalem trzy pierwsze odcinki prison breaka, i jak narazie to lost jest o niebo lepszy. zobacze kolejne odcinki prisona i porownam...
Dokładnie, zaczyna przypominac ale szybko skonczy, bo "podobno" ma byc tylko jedna seria, skladająca się z ( o ile mnie pamięc nie myli) 22 odcinków. Swoja drogą miało ich byc 16 , ale zdecydowali się na pzedłużenie fabuly co wedlug mnie widać jak jasny gwint w odcinku 15 i 16. Wieje nuda jak cholera. Teraz mam tylko nadzieję, że Prison Break zostanie puszczony do końca, co tydzień bez przerw, a nie jak LOST.... puszczą dwa odcinki w ciagu dwoch tygdni później miesiąc przerwy, nastepnie łaskawie puszczą kolejne 2 i beda robić z nas ciuli :). To tlye co chciałem wyburkać.
Pozdrawiam.