PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 224 tys. ocen
7,6 10 1 224210
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Osobiscie bylem podjarany lostem widzialem pierwszy sezon i myslalem ze jes tto najlepszy serial jaki ogladalem eVer.Wczoraj zaczolem ogladac z ciekawoscie Prison break i mozna powiedziec ze mnie rozpier.... Lost sie do tego nie umywaa!!!!!

ocenił(a) serial na 5
yatamanek

Tak samo było ze mną!
Lost na początku był bardzo ciekawy, z czasem zrobi się coraz bardziej nudny.Ale mimo wszystko nadal jest dobrym serialem.
Prison Break jest rewelacyjny od samego początku aż do 15 odcinka.Napięcie i akcja wzrasta z każdym odcinkiem.Mam nadzieję, że to się nie zmieni.
Prison Break the best!!!

ocenił(a) serial na 10
yatamanek

A wiecie wogole o co chodzi w LOST ?? :D:D bo ja nie zabardzo a PRISON BREAK to jest majstersztyk! mam juz 15 odc i jak narazie to tylko 1 byl slabszy ... !

yatamanek

ogladalam pare odcinkow Prison Break i LOST dla mnie rzadzil i nadal rzadzi :) Wole takie zagadki niz kryminalne seriale!!

asik_5

Wszyscy, którzy narzekają na LOST nie widzieli z pewnością 17 odcinka drugiej serii. A co do "Prison Break" to nigdy tego nie oglądałem, ale widzę, że ma on bardzo pozytywne opinie. Może skuszę się ściągnąć pierwszy odcinek.

ocenił(a) serial na 10
Beechbone

Gdy ściąniesz pierwszy odcinek niewiele Ci to da.... Do 3 odcinka niewiele wiadomo, wszystko jest pomieszane, dziwne...... dopiero po 3 odcinku robi sie ciekawie, wszystko zaczyna się układać.
Rzeczywiście ..... ostatnio Lost dało dupy (17 odc. był świetny).... Prison Break za to cały czas trzyma w napięciu

ocenił(a) serial na 10
Chmielu_4

i znowu spór co jest lepsze...kazdy ma swoj gust.te dwa seriale roznia sie od siebie i nie wiem czy mozna je za bardzo porownywac-nie wiem nie znam sie na tym.Dla mnie obydwa sa rewelacyjne,a np dla mojej mamy najlepszym serialem jest "M jak miłość" i nie da sie jej namowic zeby obejrzala chociaz jeden odcinek innego serialu (no moze poza tymco sie dzieje w szpitalu).zawsze komus bedzie sie podobalo cos co nie podopa sie tobie i na odwrót

ocenił(a) serial na 7
Chmielu_4

wlasnie obejrzalem trzy pierwsze odcinki prison breaka, i jak narazie to lost jest o niebo lepszy. zobacze kolejne odcinki prisona i porownam...

ocenił(a) serial na 4
yatamanek

Po 16 odcinku Prison Break stwierdzam że Prison zaczyna przypominać Lost :)

ocenił(a) serial na 10
marcinno

Dokładnie, zaczyna przypominac ale szybko skonczy, bo "podobno" ma byc tylko jedna seria, skladająca się z ( o ile mnie pamięc nie myli) 22 odcinków. Swoja drogą miało ich byc 16 , ale zdecydowali się na pzedłużenie fabuly co wedlug mnie widać jak jasny gwint w odcinku 15 i 16. Wieje nuda jak cholera. Teraz mam tylko nadzieję, że Prison Break zostanie puszczony do końca, co tydzień bez przerw, a nie jak LOST.... puszczą dwa odcinki w ciagu dwoch tygdni później miesiąc przerwy, nastepnie łaskawie puszczą kolejne 2 i beda robić z nas ciuli :). To tlye co chciałem wyburkać.
Pozdrawiam.