PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224919
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Ludzie są dziwni

ocenił(a) serial na 8

Wszyscy jęczą że PB jest beznadziejny, że ostatni odcinek był gorszy od poprzedniego, że twórcy powinni to już zakończyć, ajednak dalej oglądają i jęczą. Jak dla mnie czwarty sezon jest naprawdę niezły. Oczywiście przyznac trzeba że wszystko jest trochę na siłę przeciągane i niektóre zwroty akcji są nieco naiwne, ale przecież o zwroty akcji tu chodzi. Osobiście nie mogę się doczekać następnych odcinków, zastanawiam się czym jest ta scylla, czemu ma ją matma Mike'a i Linca, co stanie się z Gretchen, czy córka generała dalej coś planuje. Histoia jest wielowątkowa, pełna zwrotów akcji i jeżeli przymknąć oko na ta ciągłą zabawę w kotka i myszkę to ogląda się to naprawdę świetnie.Napięcie rośnie z odcinka na odcinek, w każdym następnym epizodzie pojawiają się nowe fakty i wątki, nie ma żadnych fillerów, tylko szybka akcja i naprawdę rozbudowana i skomplikowana intryga, która mi na przykład strasznie się podoba. Wszystko łączy się w spójną całość, jeśli przypomnieć sobie pierwszy odcinek w którym mówili o alternatywnych metodach pozyskiwania energii i najnowsze epizody które po trosze ujawniają co to scylla to wszystko jest spójne i ma sens. Zatem ludziska - oglądajmy i cieszmy się, bo to bez sensu zaliczać kolejne odcinki i jęczeć że coraz to gorsze. Jakby ktoś wam kazał to oglądać =)

ocenił(a) serial na 9
zbysheck

Zgadzam się z Tobą. Jak ktoś chce to niech nie wymyśla, że jest coraz gorzej.
Prison Break to nadal najfajniejszy seria jaki oglądam.

ocenił(a) serial na 7
Mover

bo nie przestaną oglądać czegoś co ogladają średni od 3 lat i maja sentyment przyzwyczaili sie ;p

pannaannowata

skoro tak to niech nie doszukuja sie na sile bledow. w I sezonie tez byly "nieprawdopodobne" rzeczy ale teraz ludzie o tym zapomnieli i wola skupic swa zlosc na 4 sezonie.

Tak jak zlozycielowi watku podoba mi sie to ze temu serialowi towarzysza nieustanne zwroty akcji, napiecie i w wielu przypadkach zaskoczenie. bardzo dobrze ze producenci chca zakonczyc serial bo nie zostanie on przynajmniej zapamietany jako tasiemiec tylko jako dobry wciagajacy serial sensacyjny.

ocenił(a) serial na 7
Maniek2008

Mi się przestał podobać przy 3 sezonie to i skończyłem oglądać - proste, a pierwsze dwie serie i tak będę miło wspominać.