PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224870
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Mega turbo bzdura...

ocenił(a) serial na 7

nieprawdopodobieństwo goni nieprawdopodobieństwo, ale... ogląda się przezacnie. A te
zwroty akcji - mistrzostwo świata. Scenarzyści, przynajmniej w pierwszym sezonie, popisali
się. Uczta dla fana. Jedyni minus to SWC.
Kolejne sezony to już tylko trzepanie kapusty.

użytkownik usunięty
Kocio

Mój ulubiony Serial. Pierwszy sezon zdecydowanie najlepszy motyw więzienny FOX RIVER - bajka, drugi akurat trochę słaby - praktycznie samo uciekanie, trzeci już o wiele lepszy , ale czwarty był naprawdę mocny! Może i serial ma kilka niedociągnięć jednak wg mnie i tak jest najlepszy i powinien zająć zdecydowanie wyższe miejsce w rankingu filmwebu! A oto mój bonus dla Prison Break :
┈┈┈┈┈┈▕▔╲┈┈┈┈┈┈

┈┈┈┈┈┈┈▏▕┈┈┈┈┈┈

┈┈┈┈┈┈┈▏▕▂▂▂

▂▂▂▂▂▂╱┈▕▂▂▂▏

▉▉▉▉▉┈┈┈▕▂▂▂▏

▉▉▉▉▉┈┈┈▕▂▂▂▏

▔▔▔▔▔▔╲▂▕▂▂▂

ocenił(a) serial na 10
Kocio

Prawda - serial pierwsza klasa - a pierwszy sezon - najlepszy !! ;D
Kolejne części to już spadek poziomu tworzenia tego serialu ;) serial w ostatnim sezonie był nudny i już nie chciało się tak Go już oglądać jak pierwszy sezon - to było coś ;D

Kocio

Ahh ile to już lat minęło odkąd ja ten serial oglądałem.
Pamiętam jak zaczynałem od pierwszego sezonu premiera w Polsacie. Nie mogłem się doczekać niedzieli. :)
To samo było w drugim sezonie.
Od trzeciego oglądałem na necie przed premierą w tv i czwarty tak samo, ale jakoś w połowie czwartego przestałem i nie mam ochoty do dzisiaj :(.
Ale pierwsze dwa sezony mistrzowskie, a trzeci sezon dobry.
Pozdrawiam fanów.

Kocio

Najlepszy serial jaki miałam okazje obejrzec, a było juz ich sporo. Dziwne, że dopiero teraz go "odkryłam", bo gdy był w tv to jakoś mnie nie zainteresował. Znajdzie się jeszcze coś o podobnej tematyce?

ocenił(a) serial na 10
Aneta90

Pamiętam miałem bodajże z 14-15lat jak kumpel przyniósł 2sezony na dysku...
Nocował u mnie, mieliśmy zrobić lana ale gdy odpaliliśmy serial, to oglądaliśmy całą noc, potem pół dnia, chwila spania, reszte dnia i znów cała noc
Od razu pocisnęliśmy 2 sezony, byliśmy pewni, że 3 sezon już jest a tu zonk....
Przy wtorku gadaliśmy już o piątkowym odcinku pb :D (Nie pamiętam kiedy dokładnie emitowali, ale to tylko taki przykład)
heh Ostatnio zacząłem oglądać w HD, pierwsze 2 odcinki miodzio, choć nie byłem już tak zjarany jak dawnoo temu...
Pewnie oglądnąłbym z 2sezony ale dysk padł i dupa, oglądam walking dead :D
Pozdro

ocenił(a) serial na 7
guli_radom

no tak, zdechlaki, wszystko jasne

Wyrazy.

ocenił(a) serial na 9
Kocio

Pamiętam jak I sezon oglądałam na DVD po 2 odcinki. Później II sezon na polsacie i wszyscy domownicy oglądali razem ze mną. I znów wróciłam do serialu od I sezonu i dalej mnie kręci. Mistrzostwo. !!!