nieprawdopodobieństwo goni nieprawdopodobieństwo, ale... ogląda się przezacnie. A te
zwroty akcji - mistrzostwo świata. Scenarzyści, przynajmniej w pierwszym sezonie, popisali
się. Uczta dla fana. Jedyni minus to SWC.
Kolejne sezony to już tylko trzepanie kapusty.
Mój ulubiony Serial. Pierwszy sezon zdecydowanie najlepszy motyw więzienny FOX RIVER - bajka, drugi akurat trochę słaby - praktycznie samo uciekanie, trzeci już o wiele lepszy , ale czwarty był naprawdę mocny! Może i serial ma kilka niedociągnięć jednak wg mnie i tak jest najlepszy i powinien zająć zdecydowanie wyższe miejsce w rankingu filmwebu! A oto mój bonus dla Prison Break :
┈┈┈┈┈┈▕▔╲┈┈┈┈┈┈
┈┈┈┈┈┈┈▏▕┈┈┈┈┈┈
┈┈┈┈┈┈┈▏▕▂▂▂
▂▂▂▂▂▂╱┈▕▂▂▂▏
▉▉▉▉▉┈┈┈▕▂▂▂▏
▉▉▉▉▉┈┈┈▕▂▂▂▏
▔▔▔▔▔▔╲▂▕▂▂▂
Prawda - serial pierwsza klasa - a pierwszy sezon - najlepszy !! ;D
Kolejne części to już spadek poziomu tworzenia tego serialu ;) serial w ostatnim sezonie był nudny i już nie chciało się tak Go już oglądać jak pierwszy sezon - to było coś ;D
Ahh ile to już lat minęło odkąd ja ten serial oglądałem.
Pamiętam jak zaczynałem od pierwszego sezonu premiera w Polsacie. Nie mogłem się doczekać niedzieli. :)
To samo było w drugim sezonie.
Od trzeciego oglądałem na necie przed premierą w tv i czwarty tak samo, ale jakoś w połowie czwartego przestałem i nie mam ochoty do dzisiaj :(.
Ale pierwsze dwa sezony mistrzowskie, a trzeci sezon dobry.
Pozdrawiam fanów.
Najlepszy serial jaki miałam okazje obejrzec, a było juz ich sporo. Dziwne, że dopiero teraz go "odkryłam", bo gdy był w tv to jakoś mnie nie zainteresował. Znajdzie się jeszcze coś o podobnej tematyce?
Pamiętam miałem bodajże z 14-15lat jak kumpel przyniósł 2sezony na dysku...
Nocował u mnie, mieliśmy zrobić lana ale gdy odpaliliśmy serial, to oglądaliśmy całą noc, potem pół dnia, chwila spania, reszte dnia i znów cała noc
Od razu pocisnęliśmy 2 sezony, byliśmy pewni, że 3 sezon już jest a tu zonk....
Przy wtorku gadaliśmy już o piątkowym odcinku pb :D (Nie pamiętam kiedy dokładnie emitowali, ale to tylko taki przykład)
heh Ostatnio zacząłem oglądać w HD, pierwsze 2 odcinki miodzio, choć nie byłem już tak zjarany jak dawnoo temu...
Pewnie oglądnąłbym z 2sezony ale dysk padł i dupa, oglądam walking dead :D
Pozdro