PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224870
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Muzyka z P.B

ocenił(a) serial na 10

Jesli ktos jest zainteresowany piosenkami z P.B oto ich lista te które dotychczas znalazlem ;P

Kaye Styles - Prison Break Anthem - moja uluibiona ;P
Alexi Murdoch - Orange Sky.
Ferry Corsten & Ramin Djawadi - Prison Break Theme
A Perfect Circle - The Outsider [Apocalypse Mix]
106 Johnny Cash - The Mercy Seat.
Styx - Renegade
Massive Attack - Teardrop
Neneh Cherry - Buffalo Stance
Styles of Beyond - Nine Thou
Nickelback - Savin' Me
Emery - Studying Politics
Papa Roach - Take Me.

pozdro SunnyCat ^.^

SunnyCat

HEJ,a czy nie wiesz może co to za piosenka w 3 odcinku 2 serii, która leci z radia samochodowego po tym kiedy Michael i Linc zrzucili samochód z drogi.piosenka posiada "nanana" w refrenie... zgóry dzięki

ocenił(a) serial na 10
kulfon666

Tutaj nie tylko znajdziesz jej tytul, ale mozliwosc jej pobrania

http://www.prisonbreak.int.pl/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=632&forum=9

PrAnDeK

Bóg Ci zapłać dobry człowieku ;)
purple, aż wstyd sie przyznać, ale nie wiedziaam....
Jeszcze raz dzięki:D

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10
SunnyCat

....a ja sie zapytam, czy ktoś ma listę prawdziwych utworów do tego serialu. Mam na myśli kawałki które naprawde są charakterystyczne...tak jak np ten:
Prison break Soundtrack - Opening theme.

ocenił(a) serial na 10
as_ka22

widzisz to takie soundtracki są jak i do każdego innego serialu gość chyba palił blancika jak to pisał

ocenił(a) serial na 10
SunnyCat

dzieki prandek za linka to jest to czego nie moglem znalesc thx ^.^

ocenił(a) serial na 10
SunnyCat

ten kawałek żądzi!!!!!!! FERRY CORSTEN & RAMIN DJAWADI - Prison Break Theme (ferry corsten breakout mix)Ferry Pokazał klase

ocenił(a) serial na 10
SunnyCat

noooo ferry jak zawsze dobrze sie spisal ;D

SunnyCat

a wiecie co to za kawałek który leciał jak w pierwszym sezonie pokazywali przygotowania więźniów do buntu?

ocenił(a) serial na 10
SunnyCat

nie wiem dokladnie o jaki chodzi moze to ten w stylu ... this is a war... napisz jak to leci ;P bo sam nie wiem ^.^

ocenił(a) serial na 8
SunnyCat

W odcinku 1x6 jak Linc zaczyna tluc sie z kolesiami T-baga leci piosenka Styles of beyond pt Superstar (remix). Jest tez na poczatku odcinka 1x7

ocenił(a) serial na 10
SunnyCat

...dobra...a mi chodzi o ten kawalek którego nie moge znalesc nigdzie kiedy wlasnie sa przygotowania ale nie do buntu tylko do wojny miedzy bialymi i czarnymi zreszta posluchajcie sami zajebisty kawalek ;P
http://www.blacktoastmusic.com/ wpiszecie w search this is war a potem posluchajcie ^.^ musze miec ten kawalek :]

ocenił(a) serial na 8
SunnyCat

"roro999" pytal w innym temacie, a tutaj znajduje odpowiedz: Jest to Alexi Murdoch - Orange Sky

http://www.megaupload.com/?d=KFTCNW62

http://www.sendspace.com/file/drdcks

Misiek_5

Wie ktoś moze jak się nazywa piosenka która leci w 17 odc I sezonu w 00:03:06 minucie filmu??? bardzo prosze o pomoc i z góry dziekuje.

ocenił(a) serial na 7
Tomek1990r

a ja poszukuje tytułu piosenki która leci pod koniec odcinka 2x16 a dokładnie w momencie gdy Haywire skacze z budynku a Michael z Sarą wchodzą do przechowalni cygar! może wie ktos z was

ocenił(a) serial na 7
kinga_km

alexi murdoch "home"
blablabla bo za krótki...

ocenił(a) serial na 7
spreet

wielkie dzieki spreet :) dziekuje za pomoc :) pozdro dla fanów PB

kinga_km

jakoś nie słyszałam ani "Savin Me", tym bardziej "Take Me"

ocenił(a) serial na 7
SunnyCat

Black Toast Music - This Is War
Black Toast Music - Willing To Die

ma ktoś aktywne linki do tego?

ocenił(a) serial na 8
SunnyCat

Świetnie wielkie dzięki:)
Pozdrawiam i Wesołych Świąt życze:):)

mamiya

a czy ktoś wie co to za piosenka leciała w 20 odcinku 1 serii podczas szykowania się ich do ucieczki i wtedy jak rozmyślali o powodach swojej ucieczki?

ocenił(a) serial na 10
kaczka18

Massive Attack - Teardrop :)

użytkownik usunięty
SunnyCat

Poszukuje utworu z 15 odcinka który pojawił się przez kilkanaście sekund gdy Linc wspominał ojca (baseball i zawodnik z numerem 11) podobny albo taki sam kawałek był chyba też na ścieżce dźwiękowej z gry Tiger Woods PGA Tour 06 :) pomoże ktoś?

SunnyCat

Będę nieoryginalny... Potrzebuje na bardzo szybko tytułu pewnego bardzo popularnego w tym serialu kawałka. Pojawia się on wiele razy, np. od 1x02 12min 50 sek - ta scena gdzie Mike po raz 2. próbuje dobrac sie do śruby z ławki (dokładnie moment odkrecania). Leci wtedy bardzo charakterystyczny utwór. Serdeczne dzięki za każdego kto mógłby mu pomóc... ;^]

ocenił(a) serial na 10
SunnyCat

Chcialabym wiedziec kiedy leci piosenka nickelback savin me? jestem na początku 2 sezonu i jakos nie slyszalam, z góry dzieki za odp.

ocenił(a) serial na 7
kasiar143

Ja też bardzo chciałabym poznać odpowiedź na to pytanie. Bo oglądam, oglądam i jakoś nic ...

SunnyCat

moze mi ktos powiedziec tytul piosenki z sezonu 4 odcinka 7 jak Sucre idze kolo basenu do tego dyskobola?

ocenił(a) serial na 9
karolzarski

So Give me something to believe...
Cause I;m living just a breathe

wpisz w google i wszystko jasne

ja za to szukam - z 6tego chyba odcinka muzyczka nowa jak spotakli się Mahone i Murzyn na rozprawie... ;) rządzi ta nuta...

ocenił(a) serial na 9
SunnyCat

Jakby ktoś był zainteresowany OST PB oto lista kawałków:
Track lista:
1. Main Titles (2:30)
2. Strings Of Prisoners (1:28)
3. Inking The Plan (2:39)
4. Save A Brothers Life (1:51)
5. In The Yard (1:46)
6.T-Bag's Coming For Dinner (1:45)
7. Sucre's Dilemma (2:26)
8. Sarah & Michael (1:42)
9. Abruzzi Is The Ticket (1:57)
10. In The Tunnels (2:56)
11. Unconditional (2:19)
12. Conspiracy (2:42)
13. Sarah (2:44)
14. C-Note (2:07)
15. An In-Be-Tweener (3:14)
16. Prison Break (3:32)
17. The Manhunt Begins (2:15)
18. Special Agent Mahone (1:24)
19. Veronica Is Murdered (1:49)
20. Linc & LJ (2:05)
21. Stand-Off (1:59)
22. Cat & Mouse (1:35)
23. (Classified) (2:02)
24. Remorse (2:30)
25. Origami (1:03)
26. Escape Is Just The Beginning (2:12)
27. Panama (1:22)
28. Maricruz (1:09)
29. Execution (1:51)
30. Trouble In Paradise (1:19)
31. Sona (1:36)

Najprościej je znaleźć szukając "Ramin Djawadi"

Polecam tym którzy jeszcze nie mieli okazji przesłuchać - esencja PB ;))

solsquare

Wie ktoś może jak nazywa się melodia z 16 odc. "Brother's Keeper" z ostatniej sceny gdy Michael zakłada krawat a potem bierze broń???

ocenił(a) serial na 9
SunnyCat

a nie zna ktos tego podkladu co leci w 4x22 jak po oddaniu scylli podpisuja jakies papierki i w 4x24 gdy Mahone daje Sarze wyniki badan Michaela i gdy ona czyta ze goz mozgu jest aktywny...

ocenił(a) serial na 10
widzew1302

Chyba o to chodzi:

http://www.youtube.com/watch?v=HqetgpcGBIA

ocenił(a) serial na 10
SunnyCat

jak sie nazywa ten soundtrack gdy Lechero gapi sie na tego cpuna z
krzyzykiem w pierwszym odcink 3 sezonu odp:

radosawk232

Ta muzyczka przewija się jeszcze w drugim sezonie w 12 odcinku "Disconnect" w 24 minucie gdy Michael i Lincoln stoją nad grobem ojca.

ocenił(a) serial na 9
dominges1991

Zna może ktoś tytuł piosenki która leci pod koniec 22 odcinka gdy Mahone Sucre Lincoln Sara i młody scofield idą na grób Michaela?

SunnyCat

Też mam pytanie: jak nazywa się piosenka, która leci w ostatnim odcinku pierwszej serii, jak pokazywali Sarę gdy przedawkowała?

SunnyCat

Jeszcze mam pytanie, zna ktoś piosenkę, która leciała jak Świrus skoczył z tej wieży? To był 16 odc. drugiej serii

SunnyCat

szukam tytułu piosenki, w której wykorzystano fragmenty serialu: była to piosenka śpiewana przez raperów (lub hip hopowców) po francusku (lub w podobnym języku) i puszczana na jakimś obcojęzycznym muzycznym kanale tv

ocenił(a) serial na 9
SunnyCat

Wie ktoś jak nazywa się nuta z 16 odc 2 sezonu na koncu ?