PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224919
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

NUDA, NUDA ...

ocenił(a) serial na 1

Co tu takiego zachwycającego w tym serialu. Jak chcą się wydostac z więzienia, to tylko przepiłowac kraty i już, a tu takie nudy. Mam trzecią i czwartą serię bo dał mi ten aktor co gra tego brata prezydenta - to moj kuzyn, a tam dalej siedza w tym więzieniu i jedzą chipsy z biedronki.

ocenił(a) serial na 10
krzych88

No wiesz, niektórym osobom takim jak ja podobają się takie filmy, a niektórzy ( z pewnoscia ty rowniez) kocha sie w czarodziejce z księzyca lub Xennie!!! Wybór kazdego z nas!!! Wiec jak masz odmienne zdanie na temat tego serialu to przynajmniej badz na tyle przyzwoity, zeby nie wypiswyac takich bzdur!!!

ocenił(a) serial na 10
rEwelka33

Marna prowokacja. Najgorsze jest to że taki człek wie że zostanie zbluzgany i nazwany idiotą, a mimo to za każdym razem wypisuje coraz to nowsze bzdury. Może to jakaś choroba sieroca ? Mama zanim oddała go do domu dziecka nazywała go idiotą i teraz czytając posty przypomina sobie te piękne chwile swojego dziecieństwa ?

ocenił(a) serial na 8
Abruzzi

stary co ty jarales za towar?? pisac takie bzdety?!?! ojojoj...

ocenił(a) serial na 10
Misiek_5

Dla mnie Prison Break jest nawet lepszy od Lost.

ocenił(a) serial na 10
Nameless

święta racja prison jest NAJLEPSZYM serialem a ten gościowi za głupote chyba płacą bo takiego pierdolca za przeproszeniem nie widziałem-

ocenił(a) serial na 10
kakashi_m4

zgadzam sie - Prison Break jest prawdopodobnie lepszy od Lost ale hey - jako dziecko uwielbialam Czarodzienjke z Ksiezyca. Co w tym zlego? Nie obrazajmy fanow innych seriali bo jestesmy z wami

ocenił(a) serial na 10
krzych88

Głupota, głupota i jeszcze raz głupota!!!! Koleś, to, że ty kochasz się w Pokemonach i jak rEwelcia napisała "w czarodziejkach z księżyca" to nie znaczy, że każdy jest takim kretynem! (pomijając oczywiście 5 letnie dzieci) Prison to jeden z najlepszych seriali jaki oglądałam, nawet najlepszy. Jedno wiem po tym co przeczytałam: głupota nie zna granic, a ty jesteś tego przykładem. Pozdrowienia

ocenił(a) serial na 10
krzych88

Intelektualnie twoim przyszywanym kuzynem może być conajwyżej Geary albo Avocado. A chipsy, dzieciaczku, sam możesz chrupać za kratami, oglądając gumisie, jeśli będziesz się dobrze zachowywał i mamie się zechce twoją klatkę przesuwać przed telewizor. Po prostu uwielbiam takich głupków

użytkownik usunięty
uzi_3

i jedzą chipsy z biedronki haha ;) alez się uśmiałam...

a tak nawiasem dlaczego normalna nazwa Prison Break, została zmieniona na beznadziejne "Skazany na śmierć" :/ ?