PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224870
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Pamiętam, jak oglądałem pierwszy odcinek na Polsacie... i przypominam sobie, że po
obejrzeniu kilku następnych powiedziałem sobie "Następny durny serial". Przestałem
oglądać. Było to, jak premiery na Polsacie puszczali, czyli kupę lat temu. Później, jak
zobaczyłem w Wydarzeniach, jaki ten serial furorę zrobił, z jednej strony żałowałem, że
przestałem go oglądać, a z drugiej wkurzało mnie, że się tak tym podniecają. Rok temu
w lutym postanowiłem spróbować, co to za serial... I tak leciał czas. Oglądanie serialu
przerwałem po prawie roku pod koniec stycznia 2012 na Sezonie 4, odcinku 13. Tydzień
temu w końcu udało mi się upolować resztę... Dzisiaj jest "Benefis" ode mnie dla
Skazanego na Śmierć. Dzisiaj będę celebrował te ostatnie dwa odcinki Skazanego, a
mianowicie 23 i 24 i ucieszyłem się, bo jak to ja mam kaprys podejrzenia, co będę
oglądał i ucieszyłem się gdy zobaczyłem, że to nie koniec akcji, że jeszcze na koniec...

[SPOILER] [ SPOILER] [SPOILER]Sara trafia do paki i spotyka Gretchen.[KONIEC
SPOILERA]

Wiem, że jeszcze będzie się działo mimo, że to w sumie tylko Godzina i 22 minuty.

Chciałbym, by ten serial trwał i trwał... Niestety wszystko kiedyś się kończy.

10/10 i to jest moje ostateczne słowo i ostateczna ocena. Szkoda, że 11 wystawić nie
można...

ocenił(a) serial na 9
HorrorManiac1

Heh, ja skończyłam na drugim sezonie ale może warto wziąć się od początku za ten serial i obejrzeć do końca, pamiętam że kiedy leciał na Polsacie cały tydzień czekałam na niedziele żeby móc obejrzeć kolejny odcinek a już w pn. rano w telegazecie czytałam opis następnego .:) Według mnie powinien się skończyć na ich ucieczce z więzienia, wtedy trzymał w napięciu tak samo jak film Skazani na Shawshank, który mi bardzo przypominał, ale później ten cały pościg zaczął robić się już nudny..